You are currently viewing Ήρθαν οι κάδοι και κάποιοι νομίζουν πως ο τόπος έγινε … χωματερή (εικόνες)

Ήρθαν οι κάδοι και κάποιοι νομίζουν πως ο τόπος έγινε … χωματερή (εικόνες)

Καταγγελία αναγνωστών του TTV, για τους κάδους, που τοποθετήθηκαν πριν το χωριό του Αγίου Στεφάνου (Στου Κύπριου), έξω από τους Γαργαλιάνους

Αποκαρδιωτικές εικόνες, έφτασαν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του TTV, από αναγνώστες, που μένουν κοντά στη γύρω περιοχή του Αγίου Γεωργίου Γαργαλιάνων, αλλά και στο χωριό του Αγίου Στεφάνου (στου Κύπριου, όπως συνηθίζουμε να λέμε).

Οι Φωτογραφίες έχουν να κάνουν, με τρεις κάδους, μεταξύ της περιοχής Αγίου Γεωργίου και του χωριού του Αγίου Στεφάνου (κύπριου), οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί, τους τελευταίους μήνες.

Από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, αλλά και σύμφωνα με τα λεγόμενα στις καταγγελίες των αναγνωστών, κάποιοι έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο και την ύπαρξη, των εν λόγω κάδων και εκμεταλλευόμενοι, το απόμερο της τοποθεσίας, χρησιμοποιούν το σημείο, ως χωματερή, πετώντας ότι τους κάνει κέφι.

Στην επιστολή τους μάλιστα, μας τονίζουν, πως περιμένουν από την δημοτική αρχή, να μεριμνήσει για το θέμα άμεσα

Δείτε τις φωτογραφίες, που συνόδευαν την καταγγελία:

Τέλος, ένα σχόλιο δικό μας σχόλιο, είναι πως χρειάζεται οπωσδήποτε ένα μέρος, ώστε να μπορούν οι πολίτες να αποθέτουν τα βαριά απορρίμματα και να περνάει κάποιο φορτηγό του δήμου, να τα περισυλλέγει. Αυτό μάλιστα, έγινε και θέμα τον προηγούμενο καιρό, στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Γαργαλιάνων.

Αφήστε μια απάντηση