You are currently viewing Αδιανόητη δήλωση Βαρβιτσιώτη για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά

Αδιανόητη δήλωση Βαρβιτσιώτη για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά

“Θρηνούν τον αδικοχαμένο, θρηνούν και αυτοί που πήγαν για ένα μεροκάματο και κατηγορούνται για φόνο” δήλωσε ο υπουργός ναυτιλίας

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του υπουργού ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτη που έβαλε ουσιαστικά στην ίδια μοίρα τον άτυχο 36χρονο και αυτούς που τον έσπρωξαν στη θάλασσα και τελικά σε πνιγμό.

«Θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν ένα μεροκάματο, και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία», είπε. 

Σχετικά με τις συνθήκες του περιστατικού, ο υπουργός δήλωσε ότι «ο ύπαρχος ήταν μπροστά» και επιβεβαίωσε ότι «ο καπετάνιος σε αυτά τα πλοία έχει εικόνα του καταπέλτη» απ’ όπου έπεσε ο 36χρονος. 

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του πλοίου παρ’ όλο που ο 36χρονος ήταν μέσα στη θάλασσα ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε: «Η πρώτη ενημέρωση που είχαμε ήταν ότι κάποιος άνθρωπος γλίστρησε και βρέθηκε στη θάλασσα. Συνήθως δε χρειάζεται να γυρίσει το πλοίο για να διαχειριστεί το περιστατικό αλλά το πλοίο αναγκάστηκε να γυρίσει από τη στιγμή που υπήρξαν οι πρώτες κατηγορίες και επικοινωνίες ανθρώπων που είπαν ότι είδαμε να τον σπρώχνουν στη θάλασσα». 

Αφήστε μια απάντηση