You are currently viewing Απάντηση Δημήτρη Δριμή στον Γιώργο Λεβεντάκη για το αθλητικό κέντρο Κυπαρισσίας

Απάντηση Δημήτρη Δριμή στον Γιώργο Λεβεντάκη για το αθλητικό κέντρο Κυπαρισσίας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος κ Δημήτρης Δριμής, στην δημοσίευση του δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη, για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου Κυπαρισσίας.

δείτε την ανακοίνωση:

ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΨΕΜΑΤΑ!
Δημήτρης Α. Δριμής

Με ανακοίνωσή του ο κ. Λεβεντάκης κατηγορεί την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου πως, από μίσος στον τόπο και φτηνή αντιπολίτευση, καταψηφίσαμε δήθεν πρόταση δημιουργίας αθλητικού κέντρου σε οικόπεδο πάνω από τη Λαϊκή αγορά Κυπαρισσίας.
Ο κ. Λεβεντάκης αποκρύπτει πως το συγκεκριμένο οικόπεδο αγοράστηκε το 2010, από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας, με σκοπό την ανέγερση σύγχρονου διοικητηρίου.
Αποκρύπτει πως ψηφίσαμε στο συγκεκριμένο οικόπεδο να κατασκευαστεί σύγχρονο διοικητήριο, που έχει ανάγκη η πόλη και ο Δήμος, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.
Ο κ. Λεβεντάκης οφείλει να απαντήσει: ποιος και με ποια κριτήρια ιεραρχεί τις δημοτικές ανάγκες; Ποιος και γιατί αποφάσισε αντί για ανέγερση σύγχρονου Διοικητηρίου, όπως ο αρχικός σχεδιασμός προβλέπει, να προτείνει τη δημιουργία δήθεν αθλητικού κέντρου στο συγκεκριμένο οικόπεδο; Από πότε όποιος διαφωνεί μαζί του είναι εχθρός του τόπου; Θεωρεί, τέλος, πως μπορεί να παραπληροφορεί τους δημότες με μισές αλήθειες;
Ο κ. Λεβεντάκης και η παρέα του αδυνατούν να σχεδιάσουν και να συζητήσουν. Πορεύονται με την αρχή: «βλέποντας και κάνοντας». Νομίζουν δε πως συκοφαντώντας εκθέτουν τους αντιπάλους τους. Την ανεπάρκεια και ρηχότητά τους εκθέτουν δημόσια. Κυρίως, όμως, δηλητηριάζουν τον κοινωνικό διάλογο και βλάπτουν το Δήμο.
Η σχετική απόφαση του Δ.Σ. δεν έχει ακόμα αναρτηθεί. Την περιμένουμε.
Σε κάθε περίπτωση παραθέτουμε την τοποθέτησή μας στο Δ.Σ.: «Το οικόπεδο πάνω από τη Λαϊκή Αγορά Κυπαρισσίας αγοράστηκε με 1,7 εκατ. ευρώ από τη Ν.Α.Μ. το 2010, επί νομαρχίας Δημήτρη Δράκου, με σκοπό την κατασκευή Διοικητηρίου. Σύμφωνα με την μελέτη του προβλέπονταν,

Αφήστε μια απάντηση