You are currently viewing Γαργαλιάνοι: Διαρροή νερού στην Μεγ. Αλεξάνδρου εδώ και  εβδομάδες (εικόνες)

Γαργαλιάνοι: Διαρροή νερού στην Μεγ. Αλεξάνδρου εδώ και εβδομάδες (εικόνες)

Διαρροή στο δίκτυο νερού και μάλιστα σε μια εποχή, που νερό δεν υπάρχει αλλά και πλήρη αδιαφορία από τις αρμόδιες αρχές, για να αποκατασταθεί, καταγγέλουν οι κάτοικοι της περιοχής

Μια σοβαρή καταγγελία, έφτασε στο TTV τις προηγούμενες ώρες, μια κατταγγελία που η περιρέουσα ατμόσφαιρα που ζούμε τις τελευταίες μέρες και η έλλειψη, νερού σχεδόν την μισή διάρκεια της ημέρας, για τους κατοίκους των Γαργαλιάνων, κάνει τα πράγματα πολύ σοβαρά και εγκληματικά επικίνδυνα, για την διαχείρηση της κρίσης λειψυδρίας.

Στις φωτογραφίες που έφτασαν στα χέρια μας, αλλά και βάση των μαρτυριών των κατοίκων της περιοχής, εδώ και πάνω από τρεις εβδομάδες, το δίκτυο ύδρευσης που περνάει από την Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο κέντρο των Γαργαλιάνων, έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή και το νερό να χύνεται στο δρόμο.

Παρόλλες τις προσπάθειες των πολιτών να επικοινωνήσουν το πρόβλημα στους ιθύνοντες ώστε να λυθεί αμέσως, ένεκα μάλιστα και του σοβαρού προβλήματος που αντιμετοπίζει η περιοχή μας τους τελευταίους μήνες με την έλλειψη νερού, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ώστε να σταλεί συνερείο της ΔΕΥΑΤ, ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη.

Έχουν περάσει περίπου τρεις εβδομάδες, νερό δεν υπάρχει πουθενά και δυστυχώς τέτοιες διαρροές, υπεφορτώνουν ακόμη περισσότερο το δίκτυο, χωρίς να νοιάζεται κανείς. Χαρακτηριστικά οι άνθρωποι τις γύρω περιοχής μας λένε “ξέρουμε πότε υπάρχει διακοπή, πρωτού μπ΄ούμε σπίτι μας, γιατί βέπουμε ότι έχει σταματήσει η διαρροή”

οι παρακάτω εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Αφήστε μια απάντηση