You are currently viewing Δημοσκόπηση ALCO: Ντέρμπι Κασσελάκη – Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση ALCO: Ντέρμπι Κασσελάκη – Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Εντύπωση προκαλεί η απάντηση “κανένας” που συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό και από τους δύο, στο ερώτημα ποιός θα μπορούσε να αυξήσει την κοινωνική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ

Ντέρμπι Κασσελάκη – Τσίπρα

Αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, το 49% των ερωτηθέντων τη θεωρεί σωστή, ενώ το 25% λανθασμένη. Απαντώντας στο ίδιο ερώτημα, όσοι δήλωσαν ότι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2023, θεωρούν σωστή την απόφαση σε ποσοστό 45% και λανθασμένη σε ποσοστό επίσης 45%.

Σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να αυξήσει την κοινωνική και πολιτική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ και να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές, οι απαντήσεις καταγράφουν ελαφρύ προβάδισμα του Αλέξη Τσίπρα (11%), έναντι του Στέφανου Κασσελάκη (10%).

Ακολουθούν οι Φάμελλος (6%), Πολάκης (6%) και με ποσοστό 1% οι Παππάς, Γεροβασίλη, Φαραντούρης, Αρβανίτης και Γκλέτσος. Στην πλειοψηφία τους οι ερωτώμενοι απάντησαν κανένας (29%).

Στο ίδιο ερώτημα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετούν στην πρώτη θέση τον Κασσελάκη με 31% και ακολουθούν Τσίπρας (15%), Φάμελλος (9%), Παππάς (7%) και Πολάκης (6%).

Αφήστε μια απάντηση