You are currently viewing Η Ιωάννα Χούντρα – Παπαηλιού υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος από τη Δ.Ε. Αυλώνος

Η Ιωάννα Χούντρα – Παπαηλιού υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος από τη Δ.Ε. Αυλώνος

Ακόμη μία ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον συνδιασμό Τριφυλία Ενωμένοι του υποψηφίου δημάρχου Τριφυλίας κ Άκη Γ. Κατρίτσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιωάννα Χούντρα – Παπαηλιού υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος από τη Δ.Ε. Αυλώνος

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι,

Η Τριφυλία του μέλλοντος είναι ο στόχος που εμπνέει, κινητοποιεί και ενώνει δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης. Νέους ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά πρώτη φορά με τον Δήμο Τριφυλίας γιατι πιστεύουν ότι αξίζουμε καλύτερα και ενωμένοι μπορούμε!

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα της Ιωάννας Χούντρα – Παπαηλιού ως Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» από τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος.

Η Ιωάννη Χούντρα του Αθανασίου, από την Κυπαρισσία, κάτοικος Καλού Νερού, είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Παπαηλιού – τέως Πρόεδρο της Κοινότητας Καλού Νερού, και μητέρα ενός παιδιού. Με σπουδές στο Τμήμα Επιχειρηματικού σχεδιασμού και πληροφοριακών συστημάτων του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε Λογιστικό Γραφείο στην Κυπαρισσία. Έκανε την πρακτική της στην Ε.Τ.Ε. και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και την Ε.Α.Σ. Μεσσηνίας.

Είναι νέα γυναίκα και μητέρα. Με ήθος, αρχές, αξίες και ιδανικά. Άνθρωπος με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, συνεργατικότητα και ενσυναίσθηση. Πιστεύει στις δυνάμεις των συμπατριωτών μας και στις δυνατότητες της πατρίδας μας. Νοιάζεται για την πρόοδο και για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και την Τριφυλία μας.

Την ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας

Αφήστε μια απάντηση