You are currently viewing Κάτι ψήνεται… στον δήμο Πύλου Νέστορος

Κάτι ψήνεται… στον δήμο Πύλου Νέστορος

Οι συναντήσεις και οι ζυμώσεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, καλά κρατούν

Σε ένα τραπέζι στη Γιάλοβα, χθες Σαββατόβραδο, βρέθηκαν στελέχη της κεντροαριστεράς του νόμου Μεσσηνίας και πιο συγκεκριμένα του δήμου Πύλου Νέστορος.

Συγκεκριμένα από το φακό του TTV “συνελήφθησαν” ο Ηλίας Κανάκης, αντιδήμαρχος Πύλου Νέστορος, ο οποίος πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την παράταξη του Δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα, συνεχίζοντας ουσιαστικά μια αυτοδιοικητική πολυτασική συνεργασία που ξεκίνησε πριν περίπου δύο χρόνια. Ο επιχειρηματίας Κώστας Αθανασόπουλος, ο οποίος είναι μέλος του νυν τοπικού συμβουλίου της Χώρας. Ο Χαράλαμπος Καλύβας επιχειρηματίας από τη Χώρα που δραστηριοποιείται στην Καλαμάτα και έχει διατελέσει πρόεδρος των καταστημάτων του ιστορικού κέντρου αλλά και νυν πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μεταξάδας και ο Νίκος Καλύβας στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέας της ΠΑΣΠ Πατρών.

Σίγουρα η συζήτηση είχε να κάνει πέρα από την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση, με τα αυτοδιοικητικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TTV δεν αποκλείεται να είχαμε “λευκό καπνό” και μέσα στις επόμενες μέρες, να δούμε ανακοινώσεις που θα συζητηθούν στο Δήμο Πύλου Νέστορος.

Αδιαμφισβήτητα όμως … Κάτι ψήνεται

Αφήστε μια απάντηση