You are currently viewing Λαϊκή Συσπείρωση Τριφυλίας: Επίσκεψη στο κέντρο υγείας Γαργαλιάνων

Λαϊκή Συσπείρωση Τριφυλίας: Επίσκεψη στο κέντρο υγείας Γαργαλιάνων

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας, με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Κατερινα Τσιγκάνου, επισκέφθηκε το κέντρο υγείας Γαργαλιάνων

δείτε το δελτίο τύπου

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας, με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Κατερινα Τσιγκάνου, επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 12/8/23, το Κέντρο Υγείας (Κ .Υ.) Γαργαλιάνων με αφορμή την πρόσφατη μετακίνηση του τελευταίου εναπομείναντος γιατρού σε άλλο Κ.Υ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Κ.Υ Γαργαλιάνων να παραμένει χωρίς γιατρό.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης συνομίλησε με τον διευθυντή κ.Τζωρτζίνη, ο οποίος μας εξέθεσε τα προβλήματα: μετακίνηση αγροτικών γιατρών σε άλλα Κ.Υ., αδυναμία να καλυφθούν οι εφημερίες από το υπάρχον προσωπικό, ασθενοφόρο καθηλωμένο χωρίς το κατάλληλο προσωπικό κ.α.

Οι τοπικοί παράγοντες προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα με παρακλήσεις στους βουλευτές και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα από κάθε διεκδίκηση. Στη συνάντησή μας διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά ότι στο επίκεντρο των διεκδικήσεών μας μπορει και πρεπει να βρίσκεται η Υγεία ως βασικο κοινωνικό αγαθό.

Σας καλουμε να ενισχύσετε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ώστε περισσότεροι εκλεγμένοι αγωνιστές
να στέκονται στο πλάι των διεκδικήσεων φορέων, σωματείων και συλλόγων για Σύγχρονη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλον τον λαό και όλους όσοι ζουν και εργάζονται στην Τριφυλία.

Αφήστε μια απάντηση