You are currently viewing Λεβεντάκης από Γαργαλιάνους: Έχω μάθει να φοράω παντελόνια και να λέω ευχαριστώ

Λεβεντάκης από Γαργαλιάνους: Έχω μάθει να φοράω παντελόνια και να λέω ευχαριστώ

Σε μια συγκέντρωση που θύμισε άλλες δεκαετίες, οι Γαργαλιανιώτες υποδέχτηκαν τον δήμαρχο Τριφυλίας και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Λεβεντάκη κάνοντας τη νύχτα μέρα

Την κεντρική του ομιλία για την δημοτική ενότητα Γαργαλιάνων, πραγματοποίησε σήμερα, ο δήμαρχος Τριφυλίας και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Λεβεντάκης.

Ο κύριος Λεβεντάκης, αφού υποδέχθηκε το ψηφοδέλτιο του για τον κορμό και όλες τις κοινότητες της ενότητας των Γαργαλιάνων χαιρέτησε τους πολίτες και τους ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή.

Στην έναρξη της ομιλίας του, ο δήμαρχος Τριφυλίας στάθηκε στην χθεσινή ομιλία του κ. Άκη Κατρίτση στα Φιλιατρά απαντώντας του πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να του επιτίθεται προσωπικά και να πιάνει “το όνομά του στο στόμα του”

Στάθηκε στα μεγάλα έργα και στοιχήματα για την πόλη των Γαργαλιάνων στη τετραετία που έφυγε, όπως το νέο αγωγό και τον βιολογικό καθαρισμό, που έχει γίνει διαγωνισμός και ξεκινάει σε λίγες μέρες αλλά και σε αυτά που χάθηκαν με ευθύνη της αντιπολίτευσης, η οποία για ίδιον πολιτικό όφελος τα καταψήφισε, όπως η ανάπλαση της πλατείας, η ανάπλαση των δρόμων περιμετρικά του κέντρου υγείας και η αναβάθμιση ολοκλήρου του δημοτικού φωτισμού με φώτα τύπου led.

Ενώ μιλώντας για το τρίτο μεγάλο στοίχημα είπε “Και τον περιφερειακό δρόμο Γαργαλιάνων, σας υπόσχομαι εγώ θα τον φέρω”

Για την πλατεία Γαργαλιάνων, είπε χαρακτηριστικά “Θα γίνει ότι και να λένε και θα γίνει όπως θέλετε εσείς”, η οδός Σκιαδά θα γίνει κόσμημα αλλά θα αναπλάθει και θα φωταγωγηθεί και ο χώρος της βιβλιοθήκης

Μίλησε για την γεώτρηση της Βάλτας που λειτουργεί για πρώτη φορά από το 1992, για την δεξαμενή της Τραγάνας αλλά δεσμεύτηκε ότι θα έχει νερό και το Μουζάκι.

Όσον αφορά το θέμα για το λουτροθεραπευτήριο του Βρωμονερίου, υπενθύμισε πως με δικές του ενέργειες, το κτήριο έχει περάσει στα χέρια του δήμου για τα επόμενα 50 χρόνια.

Στο προσκήνιο και το ζήτημα του τουριστικού Γαργαλιάνων, που όπως είπε ο κύριος Λεβεντάκης, θα κάνει το παν να το αξιοποιήσει, παρότι είναι λεπτό και δύσκολο θέμα. Ενώ βιώσιμη λυση.

Επίθεση επίσης εξαπέλυσε, στον νυν πρόεδρο της κοινότητας Γαργαλιάνων και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον κύριο Κατρίτση, κύριο Βασίλη Αγγελόπουλο, λέγοντας πως καθυστερεί εδώ και δύο χρόνια, την αγορά καινούριων οικοπέδων για την επέκταση του νεκροταφείου της πόλης..

Αύριο, ο κύριος Λεβεντάκης, θα κλείσει τις ομιλίες του, στην γενέτειρα του τα Φιλιατρά

Αφήστε μια απάντηση