You are currently viewing Μαραθόπολη: Η πρώτη συνάντηση του εκπολιτιστικού συλλόγου μακριά από το σχολείο

Μαραθόπολη: Η πρώτη συνάντηση του εκπολιτιστικού συλλόγου μακριά από το σχολείο

Μετά την απομάκρυνση του Συλλόγου από το σχολείο του χωριού όπου στεγαζόταν, ο σύλλογος καλεί τα μέλη του στην πρώτη συνάντηση – συζήτητηση για το τι μέλλει γενέσθαι

Ο δικός μας «βιγλάτορας» είναι η αγάπη για τον τόπο μας. Λάμπει μέσα μας και δεν μας αφήνει να παραιτηθούμε από κάθε προσπάθεια -όσο κι αν βρεθήκαμε σε δύσκολες στιγμές και αναρωτηθήκαμε αν πρέπει να το κάνουμε ή όχι. Ο δικός μας «ηλιάτορας» μας οδηγεί σε νέα ταξίδια και δε μας αφήνει σε στάσιμα νερά. Τα «παγόβουνα» που συναντάμε μπροστά μας τα αποφεύγουμε αλλάζοντας ρότα. Και στις φουρτούνες βάζουμε πλάτη όλοι μαζί και τραβάμε κουπί. Τα «παγόβουνα» τα βλέπουμε από μακριά αφήνοντας πίσω την ψύχρα τους.

Το «τρελοβάπορό» μας ξεκινά το νέο του ταξίδι με αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη στο μέλλον και στη δύναμη των ανθρώπων του. Στις αποσκευές μας έχουμε την εμπειρία τόσων χρόνων, τις επιτυχίες μας και κυρίως τα λάθη μας και τα «παγόβουνα» που συναντήσαμε τους τελευταίους μήνες. (Και την κινητή μας περιουσία! 😉)
Μας περιμένει αρόδο και είμαστε έτοιμοι να σαλπάρουμε.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 13/9, στις 6 το απόγευμα, στην καφετέρια «Μίγγα» για να ανοίξουμε τον χάρτη μας να χαράξουμε νέα ρότα, μαζί!

Χωράει πολλούς το καράβι μας. Χίλιοι καλοί χωράνε! Ελάτε!

Βίρα τις άγκυρες!

politistikosmarathou

welovemarathos

savemarathos (μας άρεσε σε ένα σχόλιο που διαβάσαμε και το υιοθετούμε!)

Αφήστε μια απάντηση