You are currently viewing Παροχή Υποτροφίας “Αποφοίτων Λυκείου Γαργαλιάνων ” με Κοινωνικό Πρόσημο από τον δρ. Γρίδο Παναγιώτη

Παροχή Υποτροφίας “Αποφοίτων Λυκείου Γαργαλιάνων ” με Κοινωνικό Πρόσημο από τον δρ. Γρίδο Παναγιώτη

Παραδόθηκε στο Λύκειο Γαργαλιάνων υποτροφία 1500ευρώ στη μαθήτρια Λυκειου Καλκαβουρα Διονύσια, για την υψηλότερη επίδοσή της μεταξύ των συμμαθητών/τριών της στις Πανελλήνιες εξετάσεις σχολικού έτους 2023 -2024.

Μια ξεχωριστή Υποτροφία με Κοινωνικό πρόσημο που στόχο έχει να ενώσει τους αποφοίτους του Λυκείου Γαργαλιάνων. Θεσπίστηκε και υλοποιήθηκε για τη φετινή χρονιά από τον Δρ Γρίδο Παναγιώτη, θα συνεχιστεί την επόμενη σχολική χρονιά από 6 αποφοίτους με στόχο τα επόμενα χρόνια να πραγματοποιείται από άλλες ομάδες Αποφοίτων.

Συγχαίρουμε τον Δρ Γρίδο για την πρωτοβουλία και προσφορά και την μαθήτρια Καλκαβούρα Διονύσια για την εξαιρετική της επίδοσή. Αναλυτικά το μήνυμά του:

Ως υπότροφος ο ίδιος κατά τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές (από το Ε.Κ.Π.Α) και κατά τις Διδακτορικές μου σπουδές (από το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη), γνωρίζω τα κίνητρα και την πνευματική ευχαρίστηση που προσφέρει μια ακαδημαϊκή υποτροφία. Όταν δε η παροχή οποιασδήποτε προσφοράς ενώνει το κοινωνικό σύνολο του τόπου μας και του σχολείου που μας ανέδειξε η προσφορά είναι ανεκτίμητη.

Όλοι μαζί καλούμε τους αποφοίτους του Λυκείου Γαργαλιάνων στη συνέχιση της υποτροφίας “Αποφοίτων Λυκείου Γαργαλιάνων” για τα επόμενα χρόνια.

Αγαπητή Διονυσία, αγαπητοί τελειόφοιτοι, κλείνοντας, δανείζομαι μια συμβουλή της Κικής Δημουλά προς τους νέους και σας την απευθύνω με όλη μου την αγάπη:

«Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείτε, να πίνετε ένα το ίδιο πάντα, μεγάλο ηρεμιστικό όνειρο, το γεμάτο όνειρο του μέλλοντος, που είναι όλο δικό σας»

Δρ Γρίδος Παναγιώτης

Μαθηματικός, Διευθυντής Γυμνασίου, «Ευρωπαϊκό Πρότυπο»

Εντεταλμένος Διδάσκων Τμήματος ΤΕΕΑΠΗ, Πανεπιστήμιο Πατρών

Απόφοιτος Λυκείου Γαργαλιάνων 2011

Αφήστε μια απάντηση