You are currently viewing Συνέντευξη με τον υποψήφιο για την κοινότητα Γαργαλιάνων Γιάννη Δημητρίου

Συνέντευξη με τον υποψήφιο για την κοινότητα Γαργαλιάνων Γιάννη Δημητρίου

Δείτε όσα είπε το υποψήφιο μέλος για το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Γαργαλιάνων, Γιάννης Δημητρίου στο TrifiliaTV

Πώς και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά;

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί πιστεύω πως χάρη στις γνώσεις που αποκόμισα από τις σπουδές μου Και Παρατηρώντας τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας στον τόπο μου μπορώ να προσφέρω Λύσεις σε προβλήματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Τι σπουδές έχεις ολοκληρώσει;

Προ πενταετίας περάτωσα τον κύκλο σπουδών μου στο τμήμα κοινωνιολογίας και συγκεκριμένα στον τομέα της εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κοινωνικών και πολιτικών επιστημών.

Πώς ονειρεύεσαι την γενέτειρα σου, τους Γαργαλιάνους σε 5 χρόνια από τώρα;

Την Ιδιαίτερη πατρίδα μου τους Γαργαλιάνους, αυτή την όμορφη Κωμόπολη Στα Δυτικά της Μεσσηνίας ,την φαντάζομαι σε μία πενταετία ως ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα, προσελκύοντας ανθρώπους από όλους τους λαούς του κόσμου ,να γνωρίσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά Τις φυσικές ομορφιές Και την ιστορία της περιοχής μας. Κάτι τέτοιο το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό , η παγκοσμίου φήμης ξενοδοχειακή μονάδα Costa Navarino, η οποία Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την περιοχή μας και σε λίγα χρόνια από τώρα η περιοχή μας θα αναβαθμιστεί περισσότερο με τις νέες ξενοδοχειακές μονάδες της Costa Navarino οι οποίες έρχονται.

Γιατί επέλεξες να είσαι υποψήφιος με τον Γιώργο Λεβεντάκη;

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Γαργαλιάνων,στο πλευρό του εκ νέου Υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας ,Γιώργου Λεβεντάκη,Καθώς είδα μετά από πολλά χρόνια μία δημοτική αρχή του τόπου ,να μην είναι αδρανής και να σκύβει πάνω στα προβλήματα των πολιτών της και να τα επιλύει με ουσιώδη έργα,για τα οποία,οι προηγούμενες δημοτικές αρχές,φάνηκαν κατώτερες των περιστάσεων. Έτσι λοιπόν θέλω και εγώ με τη σειρά μου να αποτελέσω ένα κομμάτι στο παζλ της βελτίωσης του τόπου αυτού.

Ένα μήνυμα στους νέους της γενιάς σου, για να έρθουν να ψηφίσουν

Ένα μήνυμα–συμβουλή που θα έδινα στα άτομα της γενιάς μου,σχετικά με την διαδικασία της ψηφοφορίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Είναι το εξής: Η ψήφος στις Δημοτικές,αλλά και γενικότερα στην οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία καλείστε να συμμετάσχετε,είναι ένα όπλο στα χέρια σας,με το οποίο μπορείτε να συνδράμετε στο να ληφθούν,σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες, θα βελτιώσουν την Ζωή σας στο μέλλον, μιας και εσείς αποτελείτε το μέλλον αυτού του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση