You are currently viewing Δημοσκόπηση Pulse: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, παραπαίει ο ΣΥΡΙΖΑ, φθορά και για τη ΝΔ

Δημοσκόπηση Pulse: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, παραπαίει ο ΣΥΡΙΖΑ, φθορά και για τη ΝΔ

Σε δεύτερο κόμμα παγιώνεται αργά, αλλά σταθερά το ΠΑΣΟΚ στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα, καταγράφεται και νέα υποχώρηση των δημοσκοπικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πάντως πως σε σχέση με τη δημοσκόπηση του Νοεμβρίου υποχώρηση στο ποσοστό της καταγράφει και η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, τέσσερα είναι τα κόμματα που ξεπερνούν στην εκτίμηση ψήφου το διψήφιο ποσοστό. Το ΠΑΣΟΚ, που ήταν δεύτερο κόμμα και τον Νοέμβριο έμεινε σταθερό στο 13% (στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε στο 12% από 12,5% και η Νέα Δημοκρατία χάνει 1,5 ποσοστιαία μονάδα, υποχωρώντας στο 31,5% από 33%.

Κατά τα άλλα, το ΚΚΕ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 8,5% και η Ελληνική Λύση με 5%. Η Νίκη βρίσκεται στο 3% και ακολουθούν η Πλεύση Ελευθερίας με 2,5%, η Νέα Αριστερά και το ΜέΡΑ25 με 2%. «Άλλο» δηλώνει το 2,5%, «Αποχή/Άκυρο/Λευκό» το 3,5% και «Αναποφάσιστοι» το 11%.  Συνεχίστε την ανάγνωση

Στην εκτίμηση ψήφου με σενάριο κατανομής των αναποφάσιστων, τα αντίστοιχα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 37%, ΠΑΣΟΚ 15%, ΣΥΡΙΖΑ 14%, ΚΚΕ 10%, Ελληνική Λύση 6%, Σπαρτιάτες 3,5%, Νίκη 3,5%, Πλεύση Ελευθερίας 3%, Νέα Αριστερά 2,5%, ΜέΡΑ25 2,5%.

Αφήστε μια απάντηση