You are currently viewing Κλειστό Γαργαλιάνων: Οι εικόνες από τα αποδυτήρια έγιναν viral για λάθος λόγους

Κλειστό Γαργαλιάνων: Οι εικόνες από τα αποδυτήρια έγιναν viral για λάθος λόγους

Την τραγική εικόνα των αποδυτηρίων ανέβασε στο Facebook ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας Σπύρος Μπαρτζώκας, μιλώντας για “τα χειρότερα αποδυτήρια που έχει δει στη ζωή του”

Την Κυριακή το απόγευμα πολύπειρο καλαθοσφαιριστής Σπύρος Μπαρτζώκας παίκτης του IBC επισκέφτηκε το κλειστό των Γαργαλιάνων σε παιχνίδι του 1ου ομίλου της National League 2, και μέσω εικόνας θέλησε να μοιραστεί την κατάσταση των αποδυτηρίων, στο Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τα χειρότερα αποδυτήρια που έχω μπει και δεν είναι το 1990 αλλά το 2024…Γαργαλιάνοι».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αστέρας Αρφαρών, είχε κάνει καταγγελίες για το ίδιο γήπεδο πριν λίγους μήνες, με το θέμα να το έχουμε θίξει και εδώ στο TTV , αφού τα αποδυτήρια του ίδιου γηπέδου, χρησιμοποιούν και οι ποδοσφαιρικές ομάδες.

Το θέμα, μετά την δημοσίευση του Μπαρτζώκα, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, έπαιξε σε αρκετά site μέχρι και στο σατιρικά γκρουπ στο Facebook.

Η εικόνα αυτή αδικεί την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Γ.Σ Γαργαλιάνων τα τελευταία χρόνια, η οποία λειτουργεί σε πολλά θέματα σαν πρότυπο για τις μικρές κατηγορίες και πέρυσι κατάφερε την άνοδο της.

Δείτε το θέμα και στο basketa.gr

Αφήστε μια απάντηση