You are currently viewing Λαμία: Μαθητές δημοτικού έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό συμμαθητή τους

Λαμία: Μαθητές δημοτικού έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό συμμαθητή τους

Μαθητές σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό συμμαθητή τους. Εκτός κινδύνου το παιδί.

Σοκ προκαλεί η είδηση πως πριν από λίγες ημέρες, σε Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας, ένας μαθητής δημοτικού σχολείου πήγε να πιει νερό από μπουκάλι στο οποίο συμμαθητές του είχε βάλει μέσα ποντικοφάρμακο.

Συγκεκριμένα, το παιδί όταν πήγε να πιει από το μπουκάλι του, αντιλήφθηκε ότι έχει περίεργη γεύση. Ο δάσκαλος προέτρεψε τον ανήλικο να μην πιει νερό από το μπουκάλι, παρά να πάει στη βρύση του σχολείου.

Σύμφωνα με το lamianow, λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδί από την ίδια τάξη εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού.

Η μητέρα ειδοποίησε την οικογένειά του και αμέσως οι γονείς κινητοποιήθηκαν και μετέφεραν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για τρεις ημέρες.

Η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν τέτοια που δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο.

Ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας, δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: «Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο».

πηγή news247

Αφήστε μια απάντηση