You are currently viewing Λεβεντάκης για λιμάνι Μαράθου: Πρέπει να “τρέξουν” σύντομα οι αποκαταστάσεις ζημιών

Λεβεντάκης για λιμάνι Μαράθου: Πρέπει να “τρέξουν” σύντομα οι αποκαταστάσεις ζημιών

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης, για την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας, για το λιμάνι της Μαραθόπολης και τις ζημιές που έγιναν λόγω κακοκαιρίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Παρασκευή, στο γραφείο του δημάρχου Τριφυλίας, μεταξύ του ίδιου, του πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, κ. Νίκου Αλεξανδρόπουλου και του μέλους της Λιμενικής Επιτροπής, κ. Δήμητρας Ανδρινοπούλου, με θέμα συζήτησης το λιμάνι της Μαραθόπολης και τις ζημιές που προκλήθηκαν, σε τμήμα του προσήνεμου μόλου αυτού, λόγω των θυελλωδών ανέμων, κατά την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ο δήμαρχος, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, τόνισε πως, τόσο από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, όσο και από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρέπει να «τρέξουν» σύντομα όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και να δοθεί, το ταχύτερο δυνατόν και κατά προτεραιότητα, στους επαγγελματίες αλιείς της περιοχής, η αναγκαία αποζημίωση.

Διότι, αυτό είναι το κύριο επάγγελμά τους, καθότι το ασκούν αποκλειστικά προς βιοπορισμό και είναι πρακτικά αδύνατον να δουλέψουν, την παρούσα χρονική περίοδο, λόγω των εκτεταμένων ζημιών στο λιμάνι και μέχρι την αποκατάστασή τους, έτσι ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους και να ζήσουν τις οικογένειές τους.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 04-12-2023

Εκ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση