You are currently viewing Τέμπη: Πανικός στη κυβέρνηση μετά την παρέμβαση «βόμβα» από Ευρωπαία Εισαγγελέα

Τέμπη: Πανικός στη κυβέρνηση μετά την παρέμβαση «βόμβα» από Ευρωπαία Εισαγγελέα

“Να αλλάξει το Σύνταγμα για τον περί ευθύνης υπουργών νόμο” ζήτησε η εισαγγελέας – απαράδεκτη παρέμβαση και να τιμωρηθεί η εισαγγελέας δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Είναι φανερό ότι η παρέμβαση της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, Λάουρα Κοβέσι, για το έγκλημα στα Τέμπη, έχει πανικοβάλλει την κυβέρνηση.

Η ίδια είδε φωτογραφίες των θυμάτων αυτής της τραγωδίας, συγκινήθηκε και υποσχέθηκε στους συγγενείς τους ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθούν οι ψυχές τους. Ζήτησε, όμως, αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, διότι όπως λέει, θέλει να αποδoθεί δικαιοσύνη αλλά με το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της.

«Πυρά» εναντίον της Ευρωπαίας Εισαγγελέα, η οποία «χρέωσε» στην κυβέρνηση ότι μπλοκάρει τις έρευνες για το έγκλημα των Τεμπών, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, την αποπομπή και τιμωρία της Ευρωπαίας Εισαγγελέα, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την παρέμβασή της αναφορικά με την άρση της ασυλίας βουλευτών.

«Όσον αφορά την παρέμβαση της ευρωπαίας εισαγγελέως όμως, που είπε να αλλάξει το Σύνταγμα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ την επέμβαση της παντελώς απαράδεκτη, πέραν παντός ορίου θεσμικού ρόλου που έχει», δήλωσε το πρωί της Τρίτης (19/3) μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αφήστε μια απάντηση