You are currently viewing Τα γκάλοπ και η πραγματικότητα

Τα γκάλοπ και η πραγματικότητα

Άρθρο του Γιάννη Ζουζούνη, υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου

ΓΚΆΛΟΠ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ
Όλοι και όλα (μέσα ενημέρωσης) ασχολούνται ποιος προηγείται, ποιός είναι καταλληλότερος,αν θα υπάρξει επαναληπτική ψηφοφορία, ενώ η πραγματικότητα είναι εκτός συζήτησης.
Έτσι προωθείται η κομματική πολιτική λόγω έλλειψης ουσιαστικής λύσης και πρότασης. Όπως και η κάλυψη των παρωχημένων πολιτικών που δοκιμάσαμε ως αποτυχία.
Στις 21/08/2023 ο κ. Νίκας νυν Περιφερειάρχης σε συνέντευξη του επιβεβαίωσε με τον χειρότερο τρόπο τις εσκεμμένες αστοχίες για την μελέτη του δρόμου Τζαννε Πεταλιδίου Καλαμάκι, ενός δρόμου από το 2008 δηλαδή 15 χρόνια τα 7 χλμ θα κοστίσουν όσο μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι Ευρώπης.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι γνώριζαν την ύπαρξη αρχαιοτήτων και ότι η μελέτη όχι μόνο ήταν λάθος αλλά και η έγκριση της σε παραπέμπει σε σκοπιμότητες.
Φανταστείτε με αυτό το κόστος που επιβαρύνει προϋπολογισμούς τόσο βάναυσα τι ευκαιρίες έχουν χαθεί ώστε να είχαμε εκμεταλευτει προγράμματα για υποδομές υγείας, οδικού δικτύου κα όπου η εικόνα της ανατολικής Πυλίας, όλη της συγκεκριμένης περιοχής του νομού Μεσσηνίας θα ήταν πολύ καλύτερη
Έτσι οι δοκιμασμένη παρωχημένη συνταγή δεν έχει κάτι να πρόσθεσει, όπως και η κομματική επιλογή ενός τεχνοκράτη χωρίς όραμα δικό του, χωρίς πολιτικό βιογραφικό και πρόγραμμα είναι εκτός επιλογών των πολιτών.
Έτσι στις 8 Οκτωβρίου πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στην Περιφερειακή παράταξη Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής του Δημήτρη Κουτσουλη να γίνει το πρώτο βήμα μίας άλλης πολιτικής με θέσεις που δεν έχουν δοθεί από κανέναν διεκδικητή, παρά εστιάζουν την πολιτική των γκάλοπ προς αποφυγή της έλλειψης πολιτικής.
Σας καλώ εσάς όλους , όλες που μαζί βιώνουμε τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω να μας δώσετε την ευκαιρία για το πρώτο βήμα αλλαγής πολιτικής απέναντι στον κομματικό λαϊκισμό και στην παρωχημένη πολιτική συνταγή .
ΖΟΥΖΟΥΝΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής

Αφήστε μια απάντηση