You are currently viewing Α. Κατρίτσης: Προχωρημένες συζητήσεις με στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ της Τριφυλίας

Α. Κατρίτσης: Προχωρημένες συζητήσεις με στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ της Τριφυλίας

Προχωρημένες συζητήσεις, για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του, φαίνεται από το ρεπορτάζ, πως έχει ο Άκης Κατρίτσης, με ενεργά μέλη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ

Η μάχη για την στελέχωση των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται πως φουντώνει, με την πολιτική σκακιέρα να έχει πάρει φωτιά.

Ο νυν δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, έχει ανακοινώσει αρκετά ονόματα, τα οποία επικοινωνιακά δείχνουν ότι θέλει να κάνει μια ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του, όμως ο Άκης Κατρίτσης φαίνεται πως δεν μένει με σταυρωμένα χέρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TTV, ο πρώην δήμαρχος Γαργαλιάνων, “χτυπάει” μεθοδικά και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δυνατά στελέχη του δήμου από τον χώρο τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της Νέας Δημοκρατίας, ονόματα που αδιαμφισβήτητα, θα προκαλέσουν θετική έκπληξη. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει ένα διευρυμένο και πολυτασικό ψηφοδέλτιο, το οποίο θα έχει ευρεία κοινωνική αποδοχή.

Ο δρόμος για τις δημοτικές εκλογές μέχρι τον Οκτώβριο, σίγουρα είναι μεγάλος και έχει ακόμη πολύ δρόμο και στρατηγική από τους υποψηφίους, οπότε σίγουρα μετά και το πέρας των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, θα έχουμε πολλές εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση