You are currently viewing Λεβεντάκης για open mall Κυπαρισσίας: Το open mall δεν είναι έργο του εμπορικού

Λεβεντάκης για open mall Κυπαρισσίας: Το open mall δεν είναι έργο του εμπορικού

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο δήμαρχος Τριφυλίας, με αποδέκτη τον εμπορικό σύλλογο Κυπαρισσίας,

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Όταν ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, ενημερώνει για την εξέλιξη του έργου, του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) της πόλης, θα ήταν πρέπον να αναφέρεται στη συμβολή του Δήμου Τριφυλίας, σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό.

Και να μην «καρπώνεται», ως δικό του, ένα τέτοιο σπουδαίο έργο, για την πραγματοποίηση του οποίου, την πλήρη ευθύνη έχουν ο Δήμος Τριφυλίας, η Τεχνική του Υπηρεσία και προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος.

Ξεχνάει, μάλλον, πως με δική μου παρέμβαση, ολοκληρώθηκε επιτυχώς το έργο υπογειοποίησης των καλωδίων της Δ.Ε.Η., ύψους (550.000,00€) και πως, κατόπιν διαπραγματεύσεων και συνεννοήσεών μου, με την διαχειριστική αρχή, ανακατασκευάστηκαν και τα υπόλοιπα πεζοδρόμια, επί της δημοτικής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Τα έργα, μικρά ή μεγάλα, κάποιες φορές είναι αποτελέσματα συλλογικής προσπάθειας, αλλά το συγκεκριμένο έχει τη σφραγίδα του Δήμου Τριφυλίας και προσωπικά, του ίδιου του δημάρχου.

Προς αποφυγή, λοιπόν, εσφαλμένων εντυπώσεων και το συνημμένο, στην παρούσα, κάτωθι φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύει τα αυτονόητα.

Γι’ αυτό και, σήμερα, μπορούμε να «μιλάμε, με έργα», για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall), στην πόλη της Κυπαρισσίας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 29-06-2023

Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

This Post Has One Comment

  1. Κ.

    Η αλήθεια είναι πως είχαν αφήσει να εννοθεί ότι ήταν δικό τους έργο.

Αφήστε μια απάντηση