You are currently viewing Χώρα: Έσπασαν τα τζάμια του δημαρχείου και έκλεψαν τα τάμπλετ της ΔΕΥΑ

Χώρα: Έσπασαν τα τζάμια του δημαρχείου και έκλεψαν τα τάμπλετ της ΔΕΥΑ

Ένα παράξενο συμβάν συνέβη παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Χώρα του δήμου Πύλου Νέστορος

Τις βραδυνές ώρες, παραμονής της Πρωτοχρονιάς, συνέβη ένα παράξενο περιστατικό στην Χώρα του δήμου Πύλου Νέστορος.

Συγκεκριμένα άγνωστοι, έσπασαν τα τζάμια του δημαρχείου, εισέβαλαν στο κτήριο και απέσπασαν από συρτάρι, δύο τάμπλετ, όπου γίνονται οι μετρήσεις για την δημόσια υπηρεσία ύδρευσης και άρδευσης του δήμου, καθώς και το ποσό των 30€ που βρήκαν πάνω σε γραφείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TTV, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως οι δράστες, φαίνεται ήξεραν συγκεκριμένα τόσο πού και πότε να “χτυπήσουν”, όσο και ότι ένα τρίτο παρόμοιο τάμπλετ ήταν εκτός λειτουργίας και αυτό το άφησαν πίσω χωρίς να το πειράξουν.

Στην προανάκριση οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο, οι δράστες να γνώριζαν καλά το χώρο και τις ώρες που έπρεπε να κινηθούν, αλλά και πράγματα και καταστάσεις μέσα από τη ΔΕΥΑ, πράγμα που προδίδει πως, τα τάμπλετ που απέσπασαν δεν ήταν τεράστιας αξίας από οικονομικής πλευράς αλλά πολύ σημαντικά ως περιεχόμενο τους, από άποψη χρηστικότητας για την υπηρεσία. Ενώ ήξεραν ακόμη, ποιά είναι λειτουργικά και ποιά όχι.

Τέλος αίσθηση προκαλεί, πως το εν λόγω συμβάν, συνέβη λίγες ώρες πριν αναλάβει η καινούρια διοίκηση 1/1, δημιουργώντας (ηθελημένα;) τεράστιο πρόβλημα και πονοκέφαλο στον νέο πρόεδρο για την λειτουργία της υπηρεσίας, με το καλημέρα.

Αφήστε μια απάντηση