You are currently viewing Η Ομάδα Γυναικών Τριφυλίας για τον λαό της Παλαιστίνης

Η Ομάδα Γυναικών Τριφυλίας για τον λαό της Παλαιστίνης

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ της Ομάδας Γυναικών Τριφυλίας για τον πόλεμο στην Παλαιστίνη

Δείτε το κείμενο:

Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης και στο δίκαιο αγώνα του για ζωή.

14 Οκτωβρη 2023

Η Ομάδα Γυναικών Τριφυλίας  (μέλος της ΟΓΕ) εκφράζει την αλληλεγγύη της και τη στήριξη της στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης,  βρίσκεται στο πλάι των ηρωϊκών γυναικών και παιδιών τους, που παλεύουν   ενάντια στη βία και την τρομοκρατία της ισραηλινής κατοχής.

Διαπράττονται εγκλήματα από το ισραηλινό κράτος  σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης, που αντιμετωπίζει καθημερινά  επιδρομές, τους βομβαρδισμούς, επιθέσεις που αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες νεκρούς, τραυματισμένους, ξεσπιτωμένους,  ενώ  χιλιάδες πολιτικοί κρατούμενοι, ανάμεσά τους  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια σ’ αυτούς που γεννούν,  τρέφουν και διαιωνίζουν αυτή τη βαρβαρότητα. Παλεύουμε ενάντια τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΕΕ και των συμμάχων τους που διαχρονικά οπλίζουν και στηρίζουν τα ισραηλινά εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων.

Αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο των ελληνικών κυβερνήσεων που ρίχνουν νερό στο μύλο της ισραηλινής κατοχής στην Παλαιστίνη.

Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά»  να σταματήσει η πολύπλευρα τη συνεργασία με το  ισραηλινό κράτος – δολοφόνοΝα υλοποιήσουν την ομόφωνη απόφαση της Ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

Είμαστε στο  πλευρό του λαού και των γυναικών της Παλαιστίνης και στον αγώνα μέχρι

  1. ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΙ,
  2. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, 
  3. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ  
  4. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ 1967, ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

 7.10.2023

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ

ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Μέλος της ΟΓΕ

Αφήστε μια απάντηση