You are currently viewing Με επιτυχία η μουσική δημοτική βραδιά του ΠΑΟ Καλού Νερού

Με επιτυχία η μουσική δημοτική βραδιά του ΠΑΟ Καλού Νερού

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε, με την παρουσία της υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας Χαϊδως Παναγιωτοπούλου να ξεχωρίζει

Προχθές Σάββατο 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε Μουσική Δημοτική Βραδιά που διοργάνωσε ο Π.Α.Ο Καλού Νερού με αγαπημένους και γνωστούς καλλιτέχνες στην παραδοσιακή μουσική σκηνή.
Τον σολίστ Κλαρίνου Άρη Μουγκοπέτρο και τον Κωνσταντίνο Τσαμαδό η οποίοι κέρδισαν το έπαθλο του Ελλάδα έχεις ταλέντο.
Δύο καλλιτέχνες ιδιαίτερα αγαπητοί από τον κόσμο.
Μαζί τους ήταν η Γιώτα Γρίβα,ο Κώστας Αντωνίου και η Νάντια Αγγελέτου.
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες το πανηγύρι πραγματοποιήθηκε κανονικά με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και αρκετό χώρο και κέφι.

Έντονο άρωμα αυτοδιοίκησης και πολλά πηγαδάκια.στο πανηγύρι παρευρέθηκαν ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, η περιφερειακή σύμβουλος Άννα Καλογεροπούλου καθώς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Δημήτρη Πτωχό Γιώργος Ασημακόπουλος.

Παρεβρέθηκαν στις πρώτες θέσεις η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου ( με στενούς συνεργάτες και μεγάλη μερίδα υποψηφίων δημοτικών της συμβούλων)και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης.

Ξεχώρισε η κυρία Παναγιωτοπούλου με τους συνεργάτες της που κατέκλυσαν σύσσωμοι την πρώτη σειρά και είχαν επαφή με αρκετό κόσμο που περνούσε για να την χαιρετήσει.
Δυνατή στιγμή ήταν η παρουσία του Άρη Μουγκοπέτρο στο τραπέζι της κας Παναγιωτοπούλου όπου αντάλλαξαν ευχές και έβγαλαν φωτογραφίες

Αφήστε μια απάντηση