You are currently viewing “Αμμοθίνες”: Sunset Party αυτή την Κυριακή με θέα το ηλιοβασίλεμα στο Ιόνιο

“Αμμοθίνες”: Sunset Party αυτή την Κυριακή με θέα το ηλιοβασίλεμα στο Ιόνιο

Επίσημη έναρξη της σεζόν για το διάσημο restaurant – beach bar με Sunset ritual party την Κυριακή 28 Απριλίου. Guests ‘’ Elias Fassos & RisK (GR) + Kashmir live band’’

Αυτή την Κυριακή με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο Ιόνιο, οι γνωστοί παραγωγοί και djs Elias Fassos & RisK(GR) μαζί με την Kashmir Live Band μας παρουσιάζουν εκτός από το afro house dj set και ένα soundtrack με ήχους της Μεσογείου και σολίστες τον Γιάννη Μανωλακάκη ( κλαρίνο – σαξόφωνο), τον Βασίλη Αδαμόπουλο (κρουστά) και arrangement Νίκος Κουρής.

Το επιτυχημένο ντουέτο ‘’Elias Fassos & RisK (GR)’’ έχει ξεπεράσει τα 4.000.000 streams στο Spotify, το 1.000.000 unique views και 15.000.000 views (συμμετοχές σε συλλογές) στο youtube και συνεχίζει την ανοδική του πορεία αυτό το καλοκαίρι με νέες κυκλοφορίες και εμφανίσεις, ενώ τα singles-remixes που κυκλοφορούν βρίσκονται μόνιμα στα επίσημα charts των Ελλήνων παραγωγών.

Δυναμικό ξεκίνημα για τις ‘’Αμμοθίνες’’ το γνωστό κι αγαπημένο restaurant – beach bar στην παραλία Πετροχωρίου, με ένα ξεχωριστό ‘’Sunset Ritual Party’’ την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα. Για τη σεζόν 2024 έρχονται πολλές εκπλήξεις, μεγάλα events και κορυφαίοι guest djs οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι ‘’Αμμοθίνες’’ που η φήμη τους έχει ξεπεράσει τα όρια της Μεσσηνίας, βρίσκονται στην παραλία Πετροχωρίου -ανάμεσα σε Βοϊδοκοιλιά και Costa Navarino- και σε απόσταση μιας ώρας από την Καλαμάτα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο: info@ammothines.gr – τηλ. επικοινωνίας : 6944.94.33.71 & 6948.37.76.06
Ammothines – Παραλία Πετροχωρίου Δίπλα στη Βοϊδοκοιλιά

Αφήστε μια απάντηση