You are currently viewing Μύλος στο Δήμο Πύλου Νέστορος, για το επίσημο γεύμα για τα Ναυαρίνεια

Μύλος στο Δήμο Πύλου Νέστορος, για το επίσημο γεύμα για τα Ναυαρίνεια

Η ανοιχτή επιστολή Κανάκη σε Πτωχό, οι προσκλήσεις που τύποις γίνονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά στην ουσία από το Δήμο και το “διεκπεραιωτικό” πρόσωπο που αφήνει εκτός πρόσκλησης ακόμα και… Αντιδημάρχους

Με μια καυστική ανοιχτή επιστολή σήμερα, ο πρώην αντιδήμαρχος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πύλου Νέστορος, Ηλίας Κανάκης, κατακεραυνώνει τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κύριο Πτωχό, για το λόγο της μη πρόσκλησής του, στο επίσημο γεύμα που θα παρατεθεί, με αφορμή τον εορτασμό το Ναυαρινείων 2024.

Η αλήθεια είναι, πώς στην επιστολή του ο κύριος Κανάκης αναφέρει πώς στην ουσία δεν ευθύνεται άμεσα ο κύριος Πτωχός, αλλά όλα έγιναν καθ’ υπόδειξη κάποιου τρίτου προσώπου.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TTV, υπάρχει ένα “διεκπεραιωτικό” πρόσωπο στις τάξεις του δήμου, το οποίο κόβει και ράβει κατά το δοκούν, και μάλιστα άφησε εκτός λίστας προσκλήσεων ακόμη και εν ενεργεία αντιδήμαρχο του δήμου.

Το ερώτημα είναι αν όλα αυτά γίνονται με τις ευλογίες του ίδιου του δημάρχου κυρίου Καρβέλα.

Παρακάτω ολόκληρη η επιστολή του κυρίου Κανάκη προς τον περιφερειάρχη πελοποννήσου.

Η αξία ενός ανθρώπου μετριέται με την πόση αλήθεια μπορεί να σηκώσει.

Αυτή η ρύση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία όταν αναφέρεται σε ευρύτερα σύνολο ανθρώπων και θεσμοθετημένες εξουσίες όπως είναι ο δήμος και η περιφέρεια.

Όταν λες την αλήθεια ναι σε φοβούνται! όταν δεν συγχωρείς ΝΑΙ σε φοβούνται και στο δείχνουν καθημερινά!

Δεν πίστευα ότι ο φόβος και η μικρότητα θα επηρεάζει και το περιφερειάρχη κύριο Πτωχό, ωθώντας τον, στο να καλεί a la cart τους δημοτικού συμβούλους, στο γεύμα για τα Ναυαρίνια, έστω και αν αυτό έγινε κάθε υπόδειξη κάποιου άλλου…

Ακόμα και ειδικότερα για έναν αυτοδιοικητικό, πόσο ο κύριος Πτωχός , που αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν σέβεται τον ίδιο το θεσμό που εκπροσωπεί, ταυτόχρονα μέσα των ενεργειών που μας επιβεβαιώνει για κάθε μία φορά ότι απουσιάζει ο πολιτικός πολιτισμός.

Θα κλείσω την ελληνική παροιμία … βοήθα με ΠΤΩΧΈ μου μη σου μοιάσω.

Με εκτίμηση Ηλίας Κανάκης

ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, δήμου Πύλου Νέστορος

Αφήστε μια απάντηση