You are currently viewing Έκρηξη Κωνσταντινούπολη: Μια Ελληνίδα ανάμεσα στους τραυματίες

Έκρηξη Κωνσταντινούπολη: Μια Ελληνίδα ανάμεσα στους τραυματίες

Μια Ελληνίδα βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες από την έκρηξη της Κωνσταντινούπουλης, όπως ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 14/11 το υπουργείο Εξωτερικών

«Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των τουρκικών αρχών, μεταξύ των τραυματιών από την χθεσινή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, είναι Ελληνίδα, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσμα γυαλιού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Οι προξενικές αρχές παρέχουν κάθε δυνατή αρωγή» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ποια είναι η γυναίκα που αιματοκύλισε τον πεζόδρομο Ιστικλάλ

Το όνομα της γυναίκας που φέρεται να αιματοκύλισε τον πεζόδρομο Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές Αρχές.

Πρόκειται για την Αχλάμ Αλμπασίρ, με τις Αρχές να δίνουν στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία της υπόπτου, μετά από τη σύλληψή της.

Κατά την αρχική ανάκρισή της, η γυναίκα δήλωσε πως είχε εκπαιδευτεί από κούρδους μαχητές στη Συρία και πως πέρασε στην Τουρκία μέσω της βορειδυτικής συριακής περιφέρειας Αφρίν, ανακοίνωσε

Νωρίτερα, οι τουρκικές Αρχές είχαν δημοσιοποιήσει βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης της γυναίκας που φέρεται να κρύβεται πίσω από την επίθεση που σκότωσε τουλάχιστον έξι ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 81.

Τα πλάνα δείχνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να εισβάλλουν σε διαμέρισμα και να ακινητοποιούν μια γυναίκα, η οποία εμφανίζεται πεσμένη στο έδαφος.

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει αστυνομικούς να προχωρούν σε ελέγχους εντός του διαμερίσματος.

πηγή cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση