You are currently viewing Έπιασαν τους διαρρήκτες στα “πράσα” στους Γαργαλιάνους

Έπιασαν τους διαρρήκτες στα “πράσα” στους Γαργαλιάνους

Ένα περίεργο γεγονός συνέβη εχθές αργά το απόγευμα στους Γαργαλιάνους.

Στην περιοχή της Καρυάς , αργά το απόγευμα ένα ύποπτο αυτοκίνητο, που κίνησε την περιέργεια στη γειτονιά, είχε παρκάρει έξω από ένα σπίτι. Όταν ένας από τους κατοίκους της περιοχής πλησίασε το αυτοκίνητο να δει τι συμβαίνει, αντίκρυσε έναν άνδρα στο τιμόνι με μια τεράστια μάσκα κόβιντ, σηκωμένη σχεδόν μέχρι τα μάτια του.

Ο άνδρας που ήταν στο αυτοκίνητο για να μην κινήσει (μάλλον) υποψίες, έβαλε μπροστά τη μηχανή, έκανε αναστροφή και περίμενε κοιτώντας αυτή τη φορά τους γείτονες!

Εκείνη τη στιγμή, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο από κάτω, αντιλήφθηκε πως κάτι συμβαίνει και παρατήρησε πως το παράθυρο του ισόγειου σπιτιού ήταν ανοιχτό. Έτσι άρχισε να φωνάζει ¨κλέφτες, κλέφτες”

Ξαφνικά και αφού ακούστηκαν οι φωνές, δύο άντρες με μάσκα βγήκαν από το παράθυρο και άρχισαν να τρέχουν, προς το ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο έβαλε πάλι μπροστά τη μηχανή και ξεκίνησε για να διαφύγει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TTV οι γείτονες καταδίωξαν τους διαρρήκτες και κατέγραψαν τις πινακίδες όπου διαπιστώθηκε από την αστυνομία, ότι ήταν κλεμμένες από άλλο αυτοκίνητο.

Οι διαρρήκτες μάλλον δεν πρόλαβαν να πάρουν κάτι σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ενώ πραγματοποιείται έρευνα από το ΑΤ Γαργαλιάνων για την εύρεση και τη σύλληψη των κακοποιών.

Αφήστε μια απάντηση