You are currently viewing Έφη Θώδη: «Κατάσταση αμόκ και κρίσεις πανικού μέσα στις γιορτές»

Έφη Θώδη: «Κατάσταση αμόκ και κρίσεις πανικού μέσα στις γιορτές»

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε η Έφη Θώδη μέσα στις γιορτές ενώ ήταν στον Καναδά, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Έφη Θώδη ήταν καλεσμένη ενός ομογενούς επιχειρηματία στο Τορόντο προκειμένου να τραγουδήσει στο εστιατόριό του τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο εφιάλτης άρχισε από τη στιγμή που συγκατοίκησε με μέλη της ορχήστρας που θα έπαιζαν στο μαγαζί. Η τραγουδίστρια άρχισε να έχει κρίσεις πανικού ενώ έφτασε σε σημείο να καίει πράγματα στο σπίτι που φιλοξενούνταν και να εκτοξεύει παντού αντικείμενα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Έφη Θώδη, ενώ είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται στο Τορόντο έως τις 8 Ιανουαρίου αποφάσισε πως θέλει να μαζέψει τα πράγματά της και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι διοργανωτές, βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση, της έκλεισαν πτήση για τις 26 Δεκεμβρίου. Στο αεροδρόμιο ωστόσο προκλήθηκε νέα αναστάτωση. Η Έφη Θώδη σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει ότι έχει πέσει θύμα κλοπής.

Άνθρωποι του αεροδρομίου την απομόνωσαν κι έκριναν ότι δεν είναι σε κατάσταση να ταξιδέψει. Στη συνέχεια ενημερώθηκε το προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο και ανέλαβε να πληρώσει τα έξοδα διαμονής της σε ξενοδοχείο μέχρι να καλυτερεύσει η υγεία της.

Τελικά την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς η Έφη Θώδη πήρε την πτήση για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Έφη Θώδη: Διαψεύδει το δημοσίευμα μέσω της δικηγόρου της

Η δικηγόρος της Έφης Θώδη μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα.

«Μου έχει ζητήσει η κυρία Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κυρία Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά. Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει. Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς» δήλωσε η Γιάννα Παναγοπούλου.

«Η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της» διευκρίνισε στη συνέχεια η ίδια σημειώνοντας πως δεν υπήρξε καμία διένεξη στο μαγαζί της ομογένειας.

πηγή enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση