You are currently viewing ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ: «Διαρκής στόχος η ενίσχυση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας»

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ: «Διαρκής στόχος η ενίσχυση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας»

«Διεκδικούμε ό,τι απαιτείται για το νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας στην Τριφυλία»

Επισκέφθηκα την Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023, το νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου συναντήθηκα και ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος αλλά και συζητήσαμε με τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο και τον διοικητικό Διευθυντή κ. Θεόδωρο Ντέντε καθώς και με εργαζόμενους, πολίτες που ήσαν στο νοσοκομείο για ζήτημα υγείας τους και με συνοδούς ασθενών. Κοινή διαπίστωση πως το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, από τη λειτουργία του, το 1947 επί Υπουργίας Αλεξάνδρου Καλαντζάκου, ύστερα από τη δωρεά του αειμνήστου ευεργέτη Γεωργίου Θεμ. Αλεξόπουλου, και άλλων συμπατριωτών μας δωρητών που ακολούθησαν το παράδειγμά του, σώζει ανθρώπινες ζωές και τα τελευταία χρόνια έχει ενισχυθεί σημαντικά η λειτουργία του. Ο αναπληρωτής Διοικητής με ενημέρωσε αναλυτικά για όσα έχουν επιτευχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, με την πολιτική βούληση της κυβέρνησης και την αρωγή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, όπως η ενίσχυση με επικουρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και ιατρούς νέων ειδικοτήτων, καθώς και η εξασφάλιση νέου, σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, όπως στον Χειρουργικό τομέα, Χειρουργική κλινική, Ορθοπαιδική κλινική, Οφθαλμολογικό τμήμα και στον Εργαστηριακό τομέα, Ακτινοδιαγωνιστικό και Ακτινολογικό, η επαναλειτουργία του Οφθαλμολογικού ιατρείου, εξοπλισμένο με σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα, με δύο νέους οφθαλμίατρους, οι με σύγχρονες μεθόδους χειρουργικές επεμβάσεις της Ορθοπαιδικής κλινική σε όλη την γκάμα καταγματολογίας και τραυματιολογίας κ.α. Συνεχάρην τον κ. Λαμπρόπουλο για το έργο του και ευχαρίστησα τη διοίκηση και τους εργαζομένους του νοσοκομείου για την προσφορά τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει και τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και επισκέπτες. Διαρκής στόχος όλων μας είναι η περαιτέρω ενίσχυση του νοσοκομείου μας για κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό, νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας. Με τη διοίκηση, τους εργαζόμενους και την κοινωνία διεκδικούμε ό,τι απαιτείται για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς και για τα Κέντρα Υγείας Φιλιατρών και Γαργαλιάνων.

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας

Αφήστε μια απάντηση