You are currently viewing Ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας ο Αλέξης Χαρίτσης

Ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας ο Αλέξης Χαρίτσης

Την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, ανακοίνωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης

Οι Νάσος Ηλιόπουλος και Αλέξης Χαρίτσης μετέβησαν πριν από λίγη ώρα στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, για να ανακοινώσουν την ανεξαρτητοποίηση των ίδιων κι άλλων έξι βουλευτών: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Φερχάτ Οζγκιούρ και Φωτίου Θεανώ. 

Μαζί με τις αποχωρήσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Πέτης Πέρκα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετρά πλέον 11 αποχωρήσεις. 

Η δήλωση Ηλιόπουλου – Χαρίτση

Λίγο μετά τις 10:30, ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους με τον κ. Τασούλα  και προχώρησαν σε λιτές δηλώσεις.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε πως «στην πραγματικότητα, αυτή την στιγμή, μιλάμε για 11 ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει, οπότε ναι, είμαστε 11».

«Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολη απόφαση για εμάς αυτό το πράγμα. Είναι η μόνη απόφαση με την οποία αισθανόμαστε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλεγήκαμε και το οποίο λέγαμε αυτά τα χρόνια. Για εμάς από εδώ και πέρα είναι η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση».

Από πλευράς του, ο Αλέξης Χαρίτσης δεν θέλησε να απαντήσει σχετικά με ο ποιος θα είναι ο επικεφαλής της νέας Κ.Ο. Αρκέστηκε να πει πως «εν καιρώ θα γίνουν όλα».

πηγή reader

Αφήστε μια απάντηση