You are currently viewing Α. Καρατζάς: Τριφυλία ΕΝΩΜΈΝΟΙ ο συνδυασμός που θα δώσει βήμα στην νέα γενιά

Α. Καρατζάς: Τριφυλία ΕΝΩΜΈΝΟΙ ο συνδυασμός που θα δώσει βήμα στην νέα γενιά

Άρθρο του Αντώνη Καρατζά

Η νέα γενιά είναι το μέλλον του δήμου Τριφυλίας. Είναι οι άνθρωποι που θα ζήσουν, θα εργαστούν και θα διαμορφώσουν την πόλη τα επόμενα χρόνια. Είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε τους νέους να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση, ώστε να μπορέσουν να εκφράσουν τις απόψεις τους και να διαμορφώσουν το μέλλον του δήμου.
Υπάρχουν πολλά κίνητρα που μπορούν να δοθούν στους νέους για να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση. Αρχικά το δικαίωμα της ψήφου. Οι νέοι έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εκλέξουν τους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπούν στο δημοτικό συμβούλιο και θα αποφασίζουν για το μέλλον του δήμου.
Επίσης η δυνατότητα συμμετοχής τους.
Οι νέοι μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της αυτοδιοίκησης. Μπορούν να γίνουν μέλη του δημοτικού συμβουλίου, να συμμετέχουν σε επιτροπές και να εργαστούν για την επίτευξη των στόχων του δήμου, έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να μάθουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους.
Η αυτοδιοίκηση είναι μια πολύτιμη εμπειρία για τους νέους. Μαθαίνουν πώς να συνεργάζονται με άλλους, πώς να λύνουν προβλήματα και πώς να παίρνουν αποφάσεις. Αυτές οι δεξιότητες είναι πολύτιμες για την επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.
Η συμμετοχή των νέων στην αυτοδιοίκηση είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του δήμου Τριφυλίας. Οι νέοι έχουν νέες ιδέες και προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν τον δήμο να αναπτυχθεί και να γίνει καλύτερος. Ενθαρρύνουμε όλους τους νέους να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση και να διαμορφώσουν το μέλλον του δήμου Τριφυλίας.
Ο συνδυασμός Τριφυλία ΕΝΩΜΕΝΟΙ είναι ένας συνδυασμός με όραμα και όρεξη για δουλειά. Απαρτίζεται από ανθρώπους που ζουν και αγαπούν την Τριφυλία και θέλουν να την κάνουν καλύτερη. Επικεφαλής του συνδυασμού μας είναι ο Άκης ο Κατρίτσης ένας άνθρωπος που είναι κοντά στους νέους και τους κατανοεί, ένας άνθρωπος που είναι ικανός να αλλάξει την Τριφυλία. Όλοι μαζί σαν μια ευρύτερη αυτοδιοικητική ομάδα πολλών τάσεων ,θέσεων και απόψεων είμαστε δημιουργοί ενός ευρύτερου σχεδίου για τον δήμο Τριφυλίας.Ένα σχέδιο που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και θα προστατεύσει το περιβάλλον. Ένα σχέδιο που θα κάνει την Τριφυλία μια πόλη που θα είναι ελκυστική για τους νέους, για τις οικογένειες και για τις επιχειρήσεις.
Ο συνδυασμός Τριφυλία ΕΝΩΜΕΝΟΙ είναι ένας συνδυασμός που είναι ικανός να αλλάξει την Τριφυλία. Είναι ένας συνδυασμός που έχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία για να φέρει την Τριφυλία σε νέα επίπεδα ανάπτυξης.
Τώρα είναι η ώρα για μεγάλες αποφάσεις . Τώρα είναι η ώρα για βρει η νέα γενιά τους εκφραστές της για την επόμενη τετραετία . Τώρα είναι η ώρα η ψήφος να γίνει συμμετοχή και η συμμετοχή συνεισφορά .

Αντώνης Καρατζάς( Εκπαιδευτικός ) , υπ. δημοτικός σύμβουλος – Τριφυλία ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Αφήστε μια απάντηση