You are currently viewing Α. Κατρίτσης: Ο κύριος Λεβεντάκης έχει τσακωθεί με την αλήθεια

Α. Κατρίτσης: Ο κύριος Λεβεντάκης έχει τσακωθεί με την αλήθεια

Την προεκλογική του ομιλία για την Δ.Ε Αετού πραγματοποίησε χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας με την παράταξη ΤΡΙΦΥΛΊΑ ΕΝΩΜΈΝΟΙ, κ Άκης Κατρίτσης

Σε μια πλατεία γεμάτη από οπαδούς και φίλους της παράταξης του, Τριφυλία Ενωμένοι, ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας κύριος Άκης Κατρίτσης, πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία, για την δημοτική ενότητα Αετού.

Το υποψήφιο δήμαρχο, προλόγισε ο πρώην δήμαρχος Αετού, κύριος Δημήτρης Δριμής, ο οποίος διετέλεσε ο τελευταίος δήμαρχος της περιοχής, πριν συγχωνευθούν οι δήμοι, στον σημερινό δήμο Τριφυλίας.

Τόσο ο κύριος Κατρίτσης όσο και ο κύριος Δριμής, άσκησαν σφοδρή κριτική στον νυν δήμαρχο κύριο Λεβεντάκη, απαντώντας σε αυτά που τους πρόσαψε στην δική του ομιλία στο Κοπανάκι, το βράδυ της Κυριακής.

Ο κύριος Δριμής , τόνισε ότι ο Γιώργος Λεβεντάκης, είναι από τους ανθρώπους που τάζουν το μέλλον και όταν αυτό έρθει, τάζουν το επόμενο μέλλον, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επιθέσεις του νυν δημάρχου, λέγοντας, δεν κρίνονται οι ίδιοι για το τι έγινε πριν είκοσι χρόνια, αλλά η δημοτική αρχή του κυρίου Λεβεντάκη που είναι η απερχόμενη.

Ο κύριος Κατρίτσης ξεκαθάρισε πως η εγκατάλειψη που βιώνει το Κοπανάκι, έχει ονοματεπώνυμο Γιώργος Λεβεντάκης, ενώ κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο ότι στην ομιλία του, ο μόνος απολογισμός στους κατοίκους για το έργο του, ήταν ψέματα, ύβρεις και συκοφαντίες.

Αναφέρθηκε δε, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, λέγοντας πως κρίνεται το παρόν αλλά και το μέλλον της Τριφυλίας, που χρειάζεται σοβαρότητα και σταθερότητα. Ενώ μιλώντας για το πρόγραμμα του, ζήτησε από τους πολίτες του πρώην δήμου Αετού, ισχυρή εντολή την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση