You are currently viewing Α. Κατρίτσης: Συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο του Μιλτιάδη στην Γ’ Εθνική

Α. Κατρίτσης: Συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο του Μιλτιάδη στην Γ’ Εθνική

Την άνοδο του Μιλτιάδη, της ομάδας του Πύργου Τριφυλίας, συγχωρεί για λογαριασμό της δημοτικής παράταξης ΤΡΙΦΥΛΊΑ ΕΝΩΜΈΝΟΙ, ο επικεφαλής της, κ. Άκης Κατρίτσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο του Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ στη Γ’ Εθνική κατηγορία

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της οικογένειας του ιστορικού Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ για την κατάκτηση του στόχου της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ύστερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α κατηγορία Μεσσηνίας και την επιτυχή έκβαση των αγώνων μπαράζ.

Είμαστε περήφανοι και συγκινημένοι για την ομάδα του Πύργου Τριφυλίας η οποία χάρις στις άοκνες προσπάθειες του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των παικτών και των φιλάθλων, τίμησαν πρωτίστως τους εαυτούς τους, τον Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, τον Πύργο και τους Γαργαλιάνους καθώς και την Τριφυλία, με το ήθος, την αγωνιστικότητα, το ταλέντο και τις επιτυχίες τους.

Τους ευχαριστούμε για την τιμή και τη χαρά που μας έδωσαν!

Το μέλλον τους ανήκει!

Δεσμευόμαστε να είμαστε αρωγοί και να συμβάλλουμε ενεργά στη νέα και ελπιδοφόρα πορεία του Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ στη Γ’ Εθνική κατηγορία με πρώτιστο μέλημά μας την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος.  

Για την Δημοτική Παράταξη «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»,

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση