You are currently viewing Βαρουφάκης: Δεν ήταν αναρχικοί… μπράβοι της νύχτας ήταν – του έσπασαν τη μύτη

Βαρουφάκης: Δεν ήταν αναρχικοί… μπράβοι της νύχτας ήταν – του έσπασαν τη μύτη

Καλά οργανωμένη προβοκάτσια» χαρακτήρισαν το περιστατικό στα Εξάρχεια κατά του Βαρουφάκη στελέχη του ΜεΡΑ25 – Ομόθυμη καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο.

Μνήμες από τις δύσκολες εποχές της προηγούμενης δεκαετίας ξύπνησε η τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, άγνωστοι πλησίασαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στο εστιατόριο «Γιάντες» (σ.σ. βρισκόταν με συνοδοιπόρους του Diem25 από όλη την Ευρώπη) με βίαιες διαθέσεις, φωνάζοντας «έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες Μνημόνια». 

Ο ίδιος σηκώθηκε για να τους μιλήσει όμως αυτοί έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους απαντώντας με βία και ξυλοκοπώντας άγρια το Γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Τραυματισμένος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Διαγνώστηκε με κάταγμα ρινικής χώρας και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το συμβάν, ο κ. Βαρουφάκης έσπευσε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου, ξεκαθαρίζοντας πως αυτοί που του επιτέθηκαν «δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος», αλλά «μπράβοι της νύχτας».

Αφήστε μια απάντηση