You are currently viewing Γαργαλιάνοι: Νέα διάρρηξη – τους άκουσε η γειτονιά και τράπηκαν σε φυγή

Γαργαλιάνοι: Νέα διάρρηξη – τους άκουσε η γειτονιά και τράπηκαν σε φυγή

Τα φαινόμενα διαρρήξεων δεν σταματούν στην περιοχή, αφού άλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης

Η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί στην Τριφυλία γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην περιοχή των Γαργαλιάνων, αφού οι διαρρήκτες έχουν κυριολεκτικά αποθρασυνθεί.

Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα χθες νωρίς το βράδυ της μεγάλης Τετάρτης, όταν κατά την προσφιλή τακτική τους, οι δράστες επιχείρησαν να κινηθούν, όταν οι ιδιοκτήτες ήταν εκτός.

Σε κεντρικό σημείο των Γαργαλιάνων και μάλιστα σε σπίτι με πρόσοψη προς τον δρόμο, χωρίς καμία αιδώ, προσπάθησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού από την πίσω πόρτα

Γειτόνισσα αντιλήφθηκε τον θόρυβο και βγήκε στο μπαλκόνι της ανοίγοντας φώτα και κάνοντας φασαρία, ενώ το ίδιο έκανε κλιμακωτά όλη γειτονιά, αναγκάζοντας τους διαρρήκτες να τραπούν γρήγορα σε φυγή.

Παρόλα αυτά, οι δράστες φαίνεται ότι πρόλαβαν να αφαιρέσουν κάποια αντικείμενα από το σπίτι.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και φυσικά πραγματοποιεί έρευνα, παρόλα αυτά, το καμπανάκι δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπάει και η ελλειπής αστυνόμευση στην περιοχή, δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

Έκκληση από τους πολίτες, προς πάσα κατεύθυνση και αρμόδιο, για την στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων της Τριφυλίας και επαναλειτουργία του αστυνομικού τμήματος των Φιλιατρών.

Αφήστε μια απάντηση