You are currently viewing Γαργαλιάνοι: Πάλι κλειστή η πρόσβαση στο κέντρο υγείας το Σάββατο της λαϊκής

Γαργαλιάνοι: Πάλι κλειστή η πρόσβαση στο κέντρο υγείας το Σάββατο της λαϊκής

Το TTV επικοινώνησε με τον διευθυντή του Κ.Υ Γαργαλιάνων κ. Αλέξανδρο Τζωρτζίνη: Να τηρηθεί η απόφαση μετακίνησης που υπάρχει μας λέει, θα θρηνήσουμε ζωές.

Αφορμή άλλωστε για την επικοινωνία μας, ήταν η φωτογραφία όπου ο ίδιος κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την εξής λεζάντα:

Άλλο ένα Σαββάτο με κλειστή πρόσβαση στο κέντρο υγείας Γαργαλιάνων. Η απόφαση μετακίνησης τής λαϊκής Αγοράς υπάρχει στα συρτάρια τού Δήμου. μήνες . Πρέπει να θρηνήσουμε για νά υλοποιηθεί η απόφαση ;;;; Τότε τίς θα πταίει;;;

Το πρόβλημα αυτό υπάρχει χρόνια και θυμίζει χώρες και κράτη…. Άλλης ηπείρου.

Κάθε Σάββατο, που πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά των Γαργαλιάνων, το κέντρο υγείας, απομονώνεται και δεν υπάρχει καμία πρόσβαση σε αυτό με αυτοκίνητο και φυσικά με το ασθενοφόρο.

Κατά το παρελθόν, δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρξαν περιστατικά που δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το κτήριο λόγω της λαϊκής, όχι μόνο από την οδό Σκιαδά, στην οποία πραγματοποιείται αλλά και από τις παρακείμενες οδούς, περιμετρικά του κέντρου υγείας, αποκλείοντας κάθε τρόπο προσέγγισης.

Ο κύριος Τζωρτζίνης μας είπε πως απόφαση υπάρχει και μάλιστα εδώ και χρόνια, είναι όμως κλεισμένη σε ένα συρτάρι και κανείς δεν ευαισθητοποιείται.

Δεν ευαισθητοποιείται ούτε η αστυνομία, τουλάχιστον να μην αφήνει τα οχήματα να σταθμεύουν παράνομα μπροστά στην πίσω είσοδο του κέντρου υγείας.

“Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στο παρελθόν, που αυτή η έλλειψη πρόσβασης έχει στοιχίσει” μας τόνισε ο διευθυντής, μαζί με τον φόβο του ότι θα θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή αν δεν εφαρμοστεί γρήγορα η υπάρχουσα απόφαση και φυσικά… το αυτονόητο

Αφήστε μια απάντηση