You are currently viewing Γαργαλιάνοι: Συνάντηση Αγροτικού συλλόγου με περιφέρεια – αναβολή Γ.Σ

Γαργαλιάνοι: Συνάντηση Αγροτικού συλλόγου με περιφέρεια – αναβολή Γ.Σ

Δείτε την ανακοίνωση του αγροτικού συλλόγου Γαργαλιάνων για την αναβολή της αποψινής γενικής συνέλευσης και τι προκύπτει από την συνάντηση που υπήρξε με την περιφερειακή αρχή για το θέμα των αγωγών του Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων ενημερώνει τους αγρότες της περιοχής πως μετά από επικοινωνία με την Δημοτική Αρχή και με την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκύπτουν τα εξής:

Αναβολή της αποψινής γενικής συνέλευσης και αντικατάσταση της με επίσκεψη του Αντιπεριφερειαρχη Μεσσηνίας κ. Τσουκαλά και αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφέρειας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, για συνάντηση με τον Αγροτικό Σύλλογο και τους αγρότες.

Δέσμευση του εργολάβου προς την Περιφέρεια για αποκατάσταση των δικτύων μέχρι τέλος Ιουνίου. Μετά από αυτοψία του αγροτικού συλλόγου διαπιστώσαμε πως έχουμε ήδη τοποθετηθεί αρκετά χιλιόμετρα αγωγών τις τελευταίες μέρες.

Τέλος, καλούμε τους διαχειριστές των γεωτρήσεων των οποίων τα δίκτυα είμαι προς αποκατάσταση να επικοινωνήσουν εκ νέου με τον υπεύθυνο του έργου κ. Έξαρχο Ιωάννη για να κανονιστεί η τοποθέτηση των αγωγών τους.
Έξαρχος Ιωάννης 6907070236

Αφήστε μια απάντηση