You are currently viewing Γαργαλιάνοι: Το κακό… μάτι “χτύπησε” την νεοτοποθετημένη φωτεινή επιγραφή

Γαργαλιάνοι: Το κακό… μάτι “χτύπησε” την νεοτοποθετημένη φωτεινή επιγραφή

Πρόβληματα στον φωτισμό της, παρουσίασε η φωτεινή επιγραφή “I ❤️ GARGALIANOI” που τοποθετήθηκε πρόσφατα και έχει συγκεντρώσει πληθώρα σχολίων (θετικών και αρνητικών), από τις πρώτες κι όλας μέρες

Μετά τα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία, στους Γαργαλιάνους τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, η φωτεινή επιγραφή I LOVE GARGALIANOI ( I ❤️ GARGALIANOI ) , στην είσοδο της πόλης.

Οι πινακίδες αυτές καλοπίζουν τον χώρο και δίνουν μια ωραία πρώτη εντύπωση αφού είναι εμφανώς εμπνευσμένες από το Άμστερνταμ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι το σημείο στους Γαργαλιάνους δεν είναι τόσο προσεγμένο και όμορφο όπως τα αντίστοιχα σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά ( όπου και είναι και το πιο όμορφο σε συνδιασμό με το χαρακτηριστικό ομοίομα του πύργου του Άιφελ, κατά την ταπεινή άποψή μας ) και αυτό έχει να κάνει με τον περιβάλλοντα χώρο.

Φυσικά από ότι είδαμε έγινε μία σχετική δεντροφύτευση και προσπάθεια καλοπισμού, η οποία όπως είναι λογικό δεν μπορεί να φανεί από τις πρώτες μέρες.

Από τις πρώτες όμως μέρες, φάνηκαν τα προβλήματα που υπήρξαν στον μηχανισμό που φωτίζει την επιγραφή, με την μισή σχεδόν να είναι στο σκοτάδι και την άλλη μισή φωτισμένη κανονικά.

Σιγούρα τα προβλήματα αυτά μπορούν να λυθούν εύκολα, όμως για άλλη μια φορά, η εν λόγω πινακίδα έγινε αντικείμενο συζήτησης, μιας και από τις πρώτες μέρες, έχει συγκεντρώσει πληθώρα σχολίων τόσο θετικών, όσο και αρνητικών, ως προς την αισθητική της

Μάλλον λοιπόν την έπιασε… Το κακό το μάτι

Αφήστε μια απάντηση