You are currently viewing Γαργαλιάνοι: 2+1 Προτάσεις του τοπικού συμβουλίου για τη πόλη και τα περίχωρα

Γαργαλιάνοι: 2+1 Προτάσεις του τοπικού συμβουλίου για τη πόλη και τα περίχωρα

Επέκταση του νεκροταφείου κατά 5,5 στρέμματα, αποφράξεις ομβρίων υδάτων και στο φόντο η γεώτρηση της Λεύκης

Από τις πρώτες κι όλας συνεδριάσεις του, το νεοσύστατο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Γαργαλιάνων, θέλει να ενεργοποιήσει τις δυνάμεις του στο έπακρο και παρότι ουσιαστικά ο ρόλος του, είναι αρκετά περιορισμένος βάση του νόμου, η διάθεση που υπάρχει είναι να παρθούν πρωτοβουλίες, ώστε να γίνουν προτάσεις στον δήμο για τα μείζονα θέματα που απασχολούν την πόλη και τα περίχωρα της.

Ήδη σις πρώτες συνεδριάσεις, πέρα από το ψήφισμα για το ειρηνοδικείο Πλαταμώδους αλλά και το αίτημα για αρχιμουσικό στη φιλαρμονική, που δημοσιεύσαμε τις προηγούμενες μέρες, έχουν δημοσιευτεί ακόμη 2+1 προτάσεις για την πόλη και τα περίχωρα της.

Το τοπικό συμβούλιο Γαργαλιάνων, τις προηγούμενες μέρες, αποφάσισε ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:

  1. Προτείνουμε όπως ο Δήμος επισπεύσει τις διαδικασίες και  προβεί σε αγορά  οικοπέδου 5,5 στρεμμάτων νότια του νεκροταφείου Γαργαλιάνων από τους ιδιοκτήτες  Σερέτη Φώτιο και Σερέτη Δημήτριο,  προκειμένου γίνει η επέκταση του νεκροταφείου και  αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα παραχώρησης τάφων οι οποίοι είναι ελάχιστοι.
  2. Προτείνουμε   να προβλεφτεί κονδύλι στο προϋπολογισμό για άμεσο εξοπλισμό και λειτουργία της Γεώτρησης Λεύκης.
  3. Αιτούμαστε την άμεση απόφραξη του αγωγού  όμβριων υδάτων στην οδό Βενιζέλου προκειμένου αντιμετωπιστούν τα πλημμυρικά  φαινόμενα μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

This Post Has One Comment

  1. Λαμπρόπουλος Γεώργιος

    Μπραβο στο συμβούλιο Γαργαλιανων για τις ομόφωνες αποφάσεις … διότι τα προβλήματα είναι για όλους μας

Αφήστε μια απάντηση