You are currently viewing Γιάννης Σάκκουλας: Η κοινωνία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο

Γιάννης Σάκκουλας: Η κοινωνία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο

Άρθρο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Σάκκουλα

Γιάννης Σάκκουλας, τοποθέτηση σχετικά με την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος

 «Η κοινωνία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο», μου λεγε συχνά ο συχωρεμένος πατέρας μου. Υπάρχουν δήμοι που χουν τον ίδιο δήμαρχο ακόμη και τριάντα συναπτά έτη. Προφανώς ο λόγος δεν  είναι άλλος από την δράση του, την αποδοχή και το έργο του. Τι συμβαίνει σε μας εδώ στην Τριφυλία, τι να πρωτοθυμηθούμε. Οι δρόμοι δυο τετράγωνα μακριά από την πλατεία έβλεπαν καθαριστές μια φορά άντε δυο το χρόνο, αν είχε καμιά εκκλησία, κοντά στη γιορτή της. Με το σημερινό δήμαρχο καθαρίζεται και ο τελευταίος δρόμος κάθε πόλης και χωριού του Δήμου μας, το βλέπουν όλοι οι πολίτες. Έχουν διορθωθεί οι δρόμοι, τα Φιλιατρά ήταν γεμάτα γούβες, απέφευγες δρόμους που καναν τα αμορτισέρ να χτυπάνε νιώθοντας να πληγώνεις το αυτοκίνητο. Στόλισε με παιδικές χαρές την παραλία της Κυπαρισσίας, την Αγία Κυριακή των Φιλιατρών, την Φλόκα. Ανανέωσε το στόλο των αυτοκίνητων της καθαριότητας, εξόπλισε με φορτηγά και μηχανήματα την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, βελτιώθηκε η παροχή νερού και μειώθηκαν οι διακοπές στο ελάχιστο.  Άλλαξε η εικόνα όλης της Τριφυλίας.

Τοποθέτησε  ηλιακά φώτα στους  δρόμους έξω από τις πόλεις. Οι γονείς έχουμε πάψει να θρηνούμε και να τρέχουμε στα νοσοκομεία για τραυματισμένα παιδιά μας από την ώρα που έγινε ο φωτισμός στις στροφές.   Υπήρξαμε αντίπαλοι στις προηγούμενες εκλογές, δεν πιστεύαμε ότι θα κάνει τέτοιο έργο, μας εξέπληξε όλους.

Το κόμμα δεν έχει θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Για το Γιώργο Λεβεντάκη υπάρχει μόνο ο άνθρωπος. Τι το θέλει το κόμμα η γιαγιά, ο παππούς που δεν πατούσαν   στο πεζοδρόμιο τους με τα χορτάρια από  φόβο μην τους φάει κανα φίδι και τώρα βγάζουν ακόμη και καρέκλες να κάτσουν. 

Στο συνδυασμό «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. για την Τριφυλία» έχουμε ενωθεί άνθρωποι διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων, το κόμμα το καθενός δεν έχει καμία θέση στον κοινό στόχο, τη καθημερινότητα του πολίτη και τη βελτίωση των υποδομών. Να συνεχίσει να προσφέρει ο Δήμαρχος τις υπηρεσίες του, για επίλυση κι άλλων  προβλημάτων που χρονίζουν.

Προσωπικά έχω στη διάρκεια του μέχρι τώρα βίου μου προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο με μεγίστη αυτή της επίτευξης της διατήρησης σε λειτουργία του νοσοκομείου μας, το έτος 2012 που στο όνομα της εξοικονόμησης πόρων του Υπουργείου Υγείας συμμετείχα σε σύσκεψη στην Καλαμάτα με θέμα το κλείσιμο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και με παρουσίαση της πραγματικότητας που ταν άγνωστη στους τότε διοικούντες, κατάφερα  να αποτρέψω την καταδικαστική αυτή απόφαση για το σύνολο της κοινωνίας  της Τριφυλίας και όχι μόνο.

Γιάννης Σάκκουλας, μαθηματικός, διευθυντής ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών,  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΑΝΟΔΟΣ για την Τριφυλία»- Υποψήφιος δήμαρχος Γεώργιος Λεβεντάκης  

Αφήστε μια απάντηση