You are currently viewing Γιώργος Λεβεντάκης: Η δυσλειτουργία της απλής αναλογικής έγινε θέμα στη Βουλή

Γιώργος Λεβεντάκης: Η δυσλειτουργία της απλής αναλογικής έγινε θέμα στη Βουλή

Σε ενημερωτική επιστολή, ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης, τόνισε πως κωλύονται οι δημοτικές υπηρεσίες με την ισχύουσα απλή αναλογική

δείτε την επιστολή :

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το θέμα, που αφορά στις δυσλειτουργίες που έχουν εμφανιστεί στην δημοτική αρχή Τριφυλίας (και όχι μόνο), συνεπεία του ισχύοντος νόμου της απλής αναλογικής, απασχόλησε τη Βουλή των Ελλήνων, όπως φαίνεται και από το κάτωθι βίντεο.

Και εδώ, αποδεικνύονται και δια στόματος του υπουργού Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη, όλα εκείνα που σας λέω τόσον καιρό, τα οποία αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας και έχουν αντίκτυπο όχι τόσο στην δημοτική αρχή, όσο στον ίδιο τον δημότη.

Καθότι, κωλύονται οι δημοτικές υπηρεσίες, που σκοπό έχουν την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του, μέσα από έργα, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Αλλά, που δεν δύνανται καν να δρομολογηθούν, καθότι βρισκόμαστε ήδη στον μήνα Απρίλιο, χωρίς έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 και χωρίς Ψήφιση Προϋπολογισμού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης, από πλευράς εκπροσώπων της αντιπολίτευσης που, ακόμα και τώρα, επιμένουν να αδιαφορούν για το μέλλον και την τύχη αυτού του τόπου.

Και να παίζουν, στις πλάτες όλων των Τριφύλιων συμπολιτών τους, τα μικροπολιτικά τους παιγνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως, όπως προκύπτει και από το κάτωθι έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ακυρώθηκε, για δεύτερη φορά, η απόφαση του Δ.Σ Τριφυλίας, που ελήφθη από την πλειοψηφία της αντιπολίτευσης, με την οποία ενέκριναν το παράνομο, εναλλακτικό τους τεχνικό πρόγραμμα.

Σήμερα, λοιπόν, που συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, με θέμα συζήτησης την «Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 του Δήμου Τριφυλίας», ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Ας φανούν, έστω και για μία φορά, όχι «λίγοι» και ανεπαρκείς, αλλά αντάξιοι κάθε Τριφύλιου πολίτη, που τους εμπιστεύθηκε με την ψήφο του.

Βάζοντας, όπως έχω ξαναπεί, σε δεύτερη μοίρα το «εγώ» τους και εκτελώντας το έργο τους, σωστά και υπεύθυνα, σεβόμενοι τους θεσμούς.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 18-04-2023

Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση