You are currently viewing Γιώργος Λεβεντάκης: Το μήνυμα του δημάρχου Τριφυλίας για το Πάσχα

Γιώργος Λεβεντάκης: Το μήνυμα του δημάρχου Τριφυλίας για το Πάσχα

Δείτε το ευχετήριο μήνυμα του δημάρχου Τριφυλίας για το Πάσχα

«ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ»

Αγαπητές συνδημότισσες και Αγαπητοί συνδημότες,

Για πρώτη φορά, μετά την πανδημία του covid-19 και την άρση όλων των υποχρεωτικών μέτρων έναντι αυτής, οι πόλεις και τα χωριά του Δήμου Τριφυλίας, γέμισαν από κόσμο, για την ύψιστη εορτή της χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα.

Με θρησκευτική κατάνυξη, θρήνο και περίσκεψη, παρακολουθήσαμε, κάθε ημέρα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, την πορεία προς την κορύφωση του Θείου Δράματος, με τις εκκλησίες των ενοριών του Δήμου μας, να κατακλύζονται από πιστούς, όλων των ηλικιών.

Βιώσαμε, με πένθος και οδύνη, τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους και διδαχτήκαμε, από την Σταυρική Θυσία του Κυρίου, την αγάπη, τη συγχώρεση, την ελπίδα και την αλληλεγγύη, για τον συνάνθρωπο.

Προσμένοντας, λοιπόν, το χαρμόσυνο κι ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασής Του, που παραμένει διαχρονικά, το ισχυρότερο και πιο φωτεινό, αφού μας αποδεικνύει, με τρόπο μοναδικό και συγκλονιστικό, πως στο τέρμα κάθε δύσκολης διαδρομής, υπάρχει πάντα φως.

Και με την σκέψη, για ακόμα ένα Πάσχα, στους ξενιτεμένους Τριφύλιους, απανταχού της γης, στους ταξιδιώτες ναυτικούς μας και στα παιδιά μας, που υπηρετούν την Πατρίδα και βρίσκονται μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σας εκφράζω τις, πιο θερμές και από καρδιάς ευχές μου, για υγεία, αγάπη, γαλήνη, προσωπική και οικογενειακή ζεστασιά και ευτυχία.

Το ανέσπερο φως της Ανάστασης, να πλημμυρίσει το νου και την καρδιά μας και να οδηγήσει τις ζωές μας, σε φωτεινές και μόνο διαδρομές.

Προσωπικά, νιώθω ευτυχής και πολύ ευγνώμων που επισκέπτες του τόπου μας, τούτες τις ημέρες, Τριφύλιοι ή μη, με συνεχάρησαν, για το έργο της δημοτικής αρχής και για το ότι η Τριφυλία, σε μικρό χρονικό διάστημα και δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, που κληθήκαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε, έχει αλλάξει, πολύ και σημαντικά.

Τα λόγια τους, είναι σίγουρα η καλύτερη ανταμοιβή, του κόπου και των προσπαθειών μας και η δύναμη, για να συνεχίσουμε.

«Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα», με ευλογία Κυρίου, για όλο τον κόσμο!

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 15-04-2023

Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση