You are currently viewing Δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι: Ράβε ξήλωνε και πάλι απ’ την αρχή

Δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι: Ράβε ξήλωνε και πάλι απ’ την αρχή

Πλημμύρισε το έργο, νέες εκχωματώσεις και άγνωστη η ημερομηνία παράδοσης του στο κοινό

Ακόμη μία φορά στο προσκήνιο, για αρνητικούς λόγους, αναγκαζόμαστε να βγάλουμε το θέμα του νέου δρόμου Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι, ο οποίος βρίσκεται υπό κατασκευή.

Χθες είδαμε τα παρακείμενα αγροτικά τεμάχια να πλημμυρίζουν και να παθαίνουν σοβαρές ζημιές, κάτι βέβαια που το TTV το είχε αναδείξει ένα μήνα πριν συμβεί, δημοσιεύοντας τότε τις καταγγελίες ομάδας αγροτών που είχαν στείλει και φωτογραφίες, προειδοποιώντας για τη ζημιά που έρχεται.

Το έργο της περιφέρειας, συνεχίζει να καθυστερεί και συνεχίζουν να συμβαίνουν ανεξήγητα και ακατανόητα πράγματα που αρχίζουν και θορυβούν ακόμη και τους πιο καλόπιστους.

Χθες το TTV έκανε “αυτοψία” στις εργασίες και συνάντησε μία μπουλντόζα να πραγματοποιεί εκχωματώσεις σε σημεία που είχαν ήδη εκχωματωθεί, ενώ όπως διαπιστώσαμε, η σφοδρή κακοκαιρία εκτός από τις γείτονες αγροικίες έπληξε σοβαρά και σημεία του έργου όπου πλημμύρισαν.

Επίσης άγνωστο παραμένει, το χρονοδιάγραμμα στο οποίο θα παραδωθεί ο δρόμος μιας και όπως όλα δείχνουν, αυτή η ημερομηνία παραμένει μακριά.

Αφήστε μια απάντηση