You are currently viewing Δ. Δριμής: Άλλη μια θλιβερή παράσταση του κ. Λεβεντάκη στην Κυπαρισσία

Δ. Δριμής: Άλλη μια θλιβερή παράσταση του κ. Λεβεντάκη στην Κυπαρισσία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο κύριος Δριμής ως απάντηση για τα όσα είπε ο κύριος Λεβεντάκης στην κεντρική του ομιλία στη Κυπαρισσία

Δήλωση Δημήτρη Α. Δριμή

Άλλη μια θλιβερή παράσταση του κ. Λεβεντάκη στην Κυπαρισσία ….

  1. Ο απερχόμενος δήμαρχος με κατηγόρησε πως δεν ψήφισα έργο ασφαλτόστρωσης στο Κοπανάκι, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Τον προκαλώ και πάλι δημόσια να αποδείξει τον ισχυρισμό του. Όποιος δεν αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του είναι κοινός συκοφάντης και ψεύτης!
  2. Δεν υπάρχει καμία δικογραφία για τον χώρο και την Παιδική Χαρά Κοπανακίου, καμία καταγγελία, καμία κατάσχεση, κανένα αυτόφωρο, όπως αναληθώς δημόσια ισχυρίστηκε.
  3. Κατάσχεση δημοτικού οχήματος πρώτη φορά συμβαίνει. Να ενημερώσει ο δήμαρχος υπεύθυνα, αν μπορεί, γιατί κατασχέθηκε το όχημα σύμφωνα με τη δικογραφία και την αλήθεια και να αφήσει τα παραμύθια περί παιδικής χαράς. 
  4. Για τα σχετικά με χέρια και μέλια θα αποφανθεί ποινικά και αστικά η δικαιοσύνη.
  5. Για την δήθεν επιδίωξη υποψηφιότητάς μου στο συνδυασμό του και τα δήθεν τηλέφωνα «από ψηλά, από ανθρώπους πολύ ψηλά», γελάνε και τα σαλιγκάρια.
  6. Φαίνεται πως το πολύ ψηλά ζαλίζει. Αυτό παθαίνεις όταν φεύγεις από το δημοτικό συμβούλιο λέγοντας πως έχεις ραντεβού με την Κασσιανή, όταν από ψηλά-πολύ ψηλά σε παίρνουν τηλέφωνο για το Δριμή, όταν από ψηλά σε επισκέπτεται ο Άγιος Χαράλαμπος (!) στον ύπνο σου και σου χαρίζει τρείς δημαρχίες ακόμα!
  7. Οι κ.κ. Κόλλιας και Κατσίβελας, για παράδειγμα, αξιοποίησαν τη Μελέτη 132/2009 που αφορούσε στο δρόμο Κοπανάκι – Πολυθέα και ο δρόμος έγινε. Εσείς σκεφτήκατε να αξιοποιήσετε τις ίδιες, ενδεικτικά, Μελέτες: 328/2009, 329/2009 και 330/2009 που αφορούν στους δρόμους: Κοπανάκι – Αγριλιά, Σπαρτέζα – Ριζοχώρι και Αετός – Ραγουλά, αντίστοιχα;
  8. Πώς όμως να αξιοποιήσετε κάτι που ούτε γνωρίζετε, ούτε σας ενδιαφέρει;

Αφήστε μια απάντηση