You are currently viewing Εργάτες γης: Να δοθεί άμεσα λύση για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος

Εργάτες γης: Να δοθεί άμεσα λύση για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος

Γράφει ο Γιάννης Ζουζούνης, μέλος της περιφερειακής παράταξης, “Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής”

ΈΛΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΤΏΝ ΓΗΣ

Το σοβαρό θέμα η έλλειψη εργατών γης έχει γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες γης. Απεγνωσμένα αναζητούν λύσεις, έχουν γίνει ενέργειες από νωρίς όπου είχε εντοπιστεί το πρόβλημα με την κυβέρνηση ως τώρα να μην έχει κανένα αποτέλεσμα οι οποίες ενέργειες της,αν έχουν γίνει προς την σωστή κατεύθυνση.
Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας κ. Αναστασόπουλος έχει αναφερθεί στην ίδια γραμμή με την κυβέρνηση αλλά το πρόβλημα παραμένει και γίνεται οδυνηρό για τους ιδιοκτήτες γης.

Επίσης στην Μεσσηνία παρατηρείται και το φαινόμενο στα γραφεία τις Περιφέρειας (ενδέχεται και σε άλλες περιοχές)να μην προχωρούν έγγραφα για την μεταφορά εργατών γης (Μπαγκλαντές) όπου από 19/09/23, υπάρχουν στοιχεία αν χρειαστεί να δοθούν για την κωλυσιεργία αυτή και δεν έχουν σταλεί προς αρμόδιους φορείς, υπουργείο εσωτερικών κτλ.

Να δοθεί άμεσα λύση ενώ μπαίνουμε στην ευθεία για το μάζεμα των ελιών η μάλλον να υπάρχει πρόβλημα να μην μαζέψουν τον καρπό αρκετοί αγρότες, ιδιοκτήτες γης λόγω έλλειψης εργατών ακόμα και από τις αστοχίες και μην σωστό συντονισμό κυβέρνησης και περιφέρειας ανά την χώρα.

Κύριοι όπως δοθεί άμεσα λύση ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για όλους και κυρίως για τον βιοπορισμό των αγροτών όπως και για την ελληνική οικονομία.

ΖΟΥΖΟΥΝΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ μέλος περιφερειακής παράταξης Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής

Αφήστε μια απάντηση