You are currently viewing Εργασίες για την αντιπλημμυρική θωράκιση, στο «ποτάμι Λαγκουβάρδου».

Εργασίες για την αντιπλημμυρική θωράκιση, στο «ποτάμι Λαγκουβάρδου».

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης, έκανε γνωστές, τις εργασίες που τελούνται από χωματουργικά μηχανήματα στις ευρύτερες περιοχές του χειμάρρου του Λαγκουβάρδου, για την αντιπλημμυρική θωράκισή του, σε νεροποντές που θα ακολουθήσουν.

Στην ανάρτηση, ο δήμαρχος στέκεται και στις σχέσεις που υπάρχουν με την διοίκηση περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς τις χαρακτηρίζει άριστες και ουσιαστικές!

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση του κ. Λεβεντάκη:

Όπως έχουμε και στο παρελθόν επισημάνει, υπάρχει μία άριστη και ουσιαστική συνεργασία, μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία μονάχα θετικά αποτελέσματα έχει επιφέρει στον τόπο μας και θα συνεχίσει να το κάνει.

Γιατί, ως δημοτική αρχή, δεν ξεχωρίσαμε ποτέ τα έργα, σε… «δικά της ή δικά μας», αλλά αντίθετα προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να συνδράμουμε, στο μέτρο του δυνατού, και με όσα τεχνικά μέσα διαθέτουμε, το δύσκολο έργο της.

Έτσι λοιπόν, πραγματοποιούνται και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας, εργασίες για την αντιπλημμυρική θωράκιση, της περιοχής «ποτάμι Λαγκουβάρδου».

Και σκοπός μας είναι φυσικά, να παρέμβουμε άμεσα και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας, με νέα αντιπλημμυρικά έργα, για την προστασία τους από πιθανή εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

Και συνεχίζουμε…

Αφήστε μια απάντηση