You are currently viewing Ευχές του Δημάρχου Τριφυλίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Ευχές του Δημάρχου Τριφυλίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Το δικό του μήνυμα άφησε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-23. Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ήταν η εξής:

“Το «πρώτο κουδούνι» θα χτυπήσει σήμερα, σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας και μαζί του ξεκινά, σίγουρα πιο αισιόδοξα, μια νέα σχολική χρονιά.

Καθώς για πρώτη φορά, μετά την έναρξη της πανδημίας, θα ισχύσουν κάποιες αλλαγές, όσον αφορά στην COVID-19, με κύριες εκείνες της προαιρετικής χρήσης μάσκας και της μη απαίτησης (κυρίως, για τις μαθήτριες και τους μαθητές) υποχρεωτικής διενέργειας self, rapid ή μοριακού (pcr) test.

Ένα καινούργιο ταξίδι στη γνώση και τη μόρφωση αρχίζει, και για όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Τριφυλίας, όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Όπως επίσης, για τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες σας.

Μια κοινή προσπάθεια όλων που, με επιμονή, υπομονή, θέληση και στήριξη, μπορεί να οδηγήσει στην ευόδωση προσδοκιών, στην επίτευξη στόχων και στην εκπλήρωση ονείρων.

Να θυμάστε αγαπητά μου παιδιά πως, ως μαθήτριες και μαθητές, δεν θα αποκομίσετε μονάχα γνώσεις και εμπειρίες, αλλά θα ζήσετε και μερικά από τα πιο όμορφα και ανέμελα χρόνια της ζωής σας.

Χρόνια, που θα αφήσουν ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή σας και θα σας ακολουθούν, για πάντα, στο παραπέρα της διαδρομής σας.

Δείξτε εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς σας που, κάθε νέα σχολική χρονιά, υπερβάλλουν εαυτόν, προκειμένου να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία και να φέρουν εις πέρας το ιδιαίτερα σημαντικό έργο τους.

Αλλά και στους γονείς και τους κηδεμόνες σας, που επιθυμούν το καλύτερο δυνατό για εσάς και είναι πάντα δίπλα σας, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας κάθε προσπάθειά σας.

Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή, φροντίσαμε για την άψογη προετοιμασία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και ευελπιστούμε ότι και τη φετινή σχολική χρονιά θα έχουμε μια άριστη συνεργασία, τόσο με τους διευθυντές τους, όσο και με τους δραστήριους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων τους, προκειμένου να επιτύχουμε τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία τους.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη, για όλους σας!

Καλό ταξίδι, στον κόσμο της γνώσης!

Καλή Πρόοδο!

Κυπαρισσία 12-09-2022

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ”

Αφήστε μια απάντηση