You are currently viewing Η θετική παρουσία του Δημήτρη Κουτσούλη και η στήριξη που δεν πήρε στη Μεσσηνία

Η θετική παρουσία του Δημήτρη Κουτσούλη και η στήριξη που δεν πήρε στη Μεσσηνία

Αν ο Δημήτρης Κουτσούλης, είχε στηριχθεί περισσότερο από το ΠΑΣΟΚ της Μεσσηνίας, θα είχε κατανεμηθεί τρίτος πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στις θετικές παρουσίες των περιφερειακών εκλογών που πέρασαν, ήταν αυτή του Τριφύλιου Δημήτρη Κουτσούλη. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ, με καταγωγή από την Κυπαρισσία, κατάφερε να κατανεμηθεί στους περισσότερους νόμους της περιφέρειας τρίτος, πάνω από την παράταξη του Μανώλη Μάκαρη και του ΣΥΡΙΖΑ και να ξεπεράσει κατά πολύ, τόσο τις προσδοκίες, όσο και την προηγούμενη απόπειρα του ΠΑΣΟΚ να κατεβάσει δικό του περιφερειάρχη στη Πελοπόννησο, με τον κύριο Μπουντρούκα.

Εντύπωση προκαλεί ότι στη Μεσσηνία, παρόλη την γενικότερα πολύ καλή εικόνα του, βρέθηκε στην 5η θέση πίσω από τους κύριους Πτωχό, Τατούλη, Μάκαρη, και Κουτουμάνο. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Προφανώς ο Δημήτρης Κουτσούλης, “κρεμάστηκε” από πολλά στελέχη αλλά και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι από τα μέλη στη Μεσσηνία που απάρτιζαν το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, την νομαρχιακή επιτροπή αλλά και την ΚΠΕ, λίγα ήταν αυτά που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του κυρίου Κουτσούλη.

Από μια γρήγορη εκλογική ανάλυση των αποτελεσμάτων, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, πως αν ο Δημήτρης Κουτσούλης, είχε στηριχθεί περισσότερο από το ΠΑΣΟΚ της Μεσσηνίας, θα είχε κατανεμηθεί τρίτος πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση