You are currently viewing Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από τη Νάντια Γιαννακοπούλου

“Στην επόμενη ημέρα θα πρέπει να τα συζητήσουμε όλα, ακόμα και το θέμα ηγεσίας “

Στον απόηχο των αποτελεσμάτων, των χθεσινών ευρωεκλογών στο πάνελ του ΣΚΑΪ, βρέθηκε η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας και νυν βουλευτής δυτικού τομέα της Β’ Αθηνών, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η κυρία Γιαννακοπούλου στην τοποθέτησή της, τόνισε πως ο στόχος των ευρωεκλογών για το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη, ήταν ισχυροποίηση των ποσοστών του κόμματος αλλά και η δεύτερη θέση στην προτίμηση του ελληνικού λαού.

Στο πρώτο σκέλος, ο στόχος κατά κάποιον τρόπο επιτεύχθηκε, αφού τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ διατηρήθηκαν και και σε 20 περίπου περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ ήταν δεύτερο κόμμα, όμως παραμένει το αγκάθι των προβληματικών νούμερων στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Στο κομμάτι όμως της δεύτερης θέσης παρότι το κίνημα, μέχρι και τον Φλεβάρη, φαινόταν πως μπορεί να  την κατακτήσει, από εκεί και μετά πολλά πράγματα μάλλον πήγαν λάθος και πρέπει να τα συζητήσουμε όλα.

Σε ερώτηση του Γιώργου Αυτιά, αν μέσα σε όλα αυτά που θα συζητηθούν, είναι και αυτό του θέματος της ηγεσίας, η έμπειρη πολιτικός απάντησε: “Όταν λέμε όλα, εννοούμε Όλα”!

Δείτε εδώ το βίντεο

Αφήστε μια απάντηση