You are currently viewing Θεσσαλία: Επιτέθηκαν στον Αγοραστό όμως τον εκλεγούν περιφερειάρχη από το 2010

Θεσσαλία: Επιτέθηκαν στον Αγοραστό όμως τον εκλεγούν περιφερειάρχη από το 2010

Κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί στον Παλαμά Καρδίτσας όρμησαν και άρχισαν να τον προπηλακίζουν, ενώ κάποιοι εξ αυτών τον γρονθοκόπησαν και τον έριξαν κάτω

Κάτοικοι επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, το μεσημέρι στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Παλαμά, Γιώργο Σακελλαρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.

Όταν ο περιφερειάρχης προσέγγισε το σημείο, οι κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί και τον περίμεναν, όρμησαν και άρχισαν να τον προπηλακίζουν, ενώ κάποιοι εξ αυτών τον γρονθοκόπησαν και τον έριξαν κάτω. Ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο του περιφερειάρχη, ο οποίος φυγαδεύτηκε από μέλη της ΕΛ.ΑΣ. Παρών ήταν και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος.

Αίσθηση πάντα προκαλεί ότι ο κύριος Αγοραστός εκλέγεται στην θέση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας από το 2010, ενώ έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες.

Σίγουρα ο λαός έχει κοντή μνήμη ή λάθος κριτήρια, με την βία βέβαια ποτέ να μην έχει δικαιολογία και θέση στις δημοκρατίες.

Αφήστε μια απάντηση